شناسایى و بررسى میزان تغییرات ترکیبات اسانس گیاه چاى علفى در شرایط محیطى مختلف
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
شناسایى و بررسى میزان تغییرات ترکیبات اسانس گیاه چاى علفى در شرایط محیطى مختلف دارای ۱۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد شناسایى و بررسى میزان تغییرات ترکیبات اسانس گیاه چاى علفى در شرایط محیطى مختلف کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی شناسایى و بررسى میزان تغییرات ترکیبات اسانس گیاه چاى علفى در شرایط محیطى مختلف،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن شناسایى و بررسى میزان تغییرات ترکیبات اسانس گیاه چاى علفى در شرایط محیطى مختلف :
نام کنفرانس، همایش یا نشریه : گیاه و زیست بوم
تعداد صفحات :۱۳
لطفا برای مشاهده چکیده به متن کامل (PDF) مراجعه فرمایید.
کلید واژه: چاى علفى، اسانس، ترکیبات شیمیایى، آزمون PCA
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.