مدیریت فرسایش خاک در اراضی کشاورزی با استفاده از نقشه های دقیق هم فرسای باران (مطالعه موردی ایستگاه تحقیقات پخش سیلاب سهرین قره چریان، استان زنجان)


در حال بارگذاری
15 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مدیریت فرسایش خاک در اراضی کشاورزی با استفاده از نقشه های دقیق هم فرسای باران (مطالعه موردی ایستگاه تحقیقات پخش سیلاب سهرین قره چریان، استان زنجان) دارای ۲۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مدیریت فرسایش خاک در اراضی کشاورزی با استفاده از نقشه های دقیق هم فرسای باران (مطالعه موردی ایستگاه تحقیقات پخش سیلاب سهرین قره چریان، استان زنجان)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مدیریت فرسایش خاک در اراضی کشاورزی با استفاده از نقشه های دقیق هم فرسای باران (مطالعه موردی ایستگاه تحقیقات پخش سیلاب سهرین قره چریان، استان زنجان)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مدیریت فرسایش خاک در اراضی کشاورزی با استفاده از نقشه های دقیق هم فرسای باران (مطالعه موردی ایستگاه تحقیقات پخش سیلاب سهرین قره چریان، استان زنجان) :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : گیاه و زیست بوم

تعداد صفحات :۲۲

بررسی ها در سطح دنیا نشان می دهد که به رغم استفاده گسترده از شاخص فرسایندگی EI30 به عنوان بهترین شاخص فرسایندگی باران، در بسیاری از نقاط شاخص مزبور از اعتبار کافی برخوردار نبوده و ضروری است تا با توجه به شرایط جغرافیایی هر منطقه، بهترین شاخص فرسایندگی باران تعیین و بر اساس آن نقشه های دقیق فرسایندگی باران برای مدیریت صحیح و خردمندانه حوزه های آبخیز و اراضی کشاورزی تهیه شود. در این تحقیق ۱۸ کرت رواناب و رسوب در دو تیمار شخم در جهت شیب و شخم عمود بر جهت شیب (هر یک با سه تکرار) در کاربری کشت گندم دیم، در سه طبقه شیب اراضی (۱۲- ۰، ۲۰ – ۱۲ و ۴۰- ۲۰ درصد) در ایستگاه پخش سیلاب سهرین در استان زنجان، احداث شدند. مقادیر رواناب و رسوب هر یک از کرت ها در ۱۴ واقع بارش که منجر به ایجاد رواناب و تلفات خاک شده بود، پایش و اندازه گیری شد. اطلاعات شدت و مقدار رگبارها نیز با استفاده از باران نگار ثبات دیجیتالی واقع در محل ایستگاه، ثبت و مورد استفاده واقع شدند. سپس با توجه به مرور منابع گسترده در سطح جهان، در نهایت ۴۵ شاخص فرسایندگی باران شناسایی شد. با تهیه یک برنامه کامپیوتری با استفاده از زبان برنامه نویسی VB، هر یک از رگبارها تجزیه و تحلیل شده و مقادیر هر یک از شاخص های فرسایندگی باران برای هر یک از رگبارها تعیین شد. مطالعه های تجزیه و تحلیل آماری با استفاده از نرم افزار SPSS بین هر یک از شاخص های فرسایندگی باران و مقادیر تلفات خاک انجام شد. نتیجه نشان داد که در منطقه مورد مطالعه شاخص فرسایندگی I2 (مربع شدت متوسط رگبار) به عنوان بهترین شاخص فرسایندگی باران بالاترین مقدار همبستگی (ضریب همبستگی ۰.۸۹) را با سطح معنی داری ۱۰۰ درصد با مقادیر تلفات خاک داشته است. در پایان با معرفی فرایند نحوه سنتز نقشه هم فرسای باران در محیط نرم افزار GIS ARC، چگونگی استفاده از آن در مدیریت فرسایش خاک تشریح شده است.

کلید واژه: شاخص فرسایندگی باران، فرسایش قطره بارانی، کشت دیم، مدیریت فرسایش خاک

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.