مقاله آیا انجام بیوپسی معمول از دوازدهه در آندوسکوپی فوقانی دستگاه گوارش به منظور غربالگری بیماری سلیاک برای همه بیماران ضروری است؟


در حال بارگذاری
12 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله آیا انجام بیوپسی معمول از دوازدهه در آندوسکوپی فوقانی دستگاه گوارش به منظور غربالگری بیماری سلیاک برای همه بیماران ضروری است؟ دارای ۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله آیا انجام بیوپسی معمول از دوازدهه در آندوسکوپی فوقانی دستگاه گوارش به منظور غربالگری بیماری سلیاک برای همه بیماران ضروری است؟  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله آیا انجام بیوپسی معمول از دوازدهه در آندوسکوپی فوقانی دستگاه گوارش به منظور غربالگری بیماری سلیاک برای همه بیماران ضروری است؟،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله آیا انجام بیوپسی معمول از دوازدهه در آندوسکوپی فوقانی دستگاه گوارش به منظور غربالگری بیماری سلیاک برای همه بیماران ضروری است؟ :

مقاله آیا انجام بیوپسی معمول از دوازدهه در آندوسکوپی فوقانی دستگاه گوارش به منظور غربالگری بیماری سلیاک برای همه بیماران ضروری است؟ که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در تابستان ۱۳۸۸ در گوارش از صفحه ۸۱ تا ۸۴ منتشر شده است.
نام: آیا انجام بیوپسی معمول از دوازدهه در آندوسکوپی فوقانی دستگاه گوارش به منظور غربالگری بیماری سلیاک برای همه بیماران ضروری است؟
این مقاله دارای ۴ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله بیماری سلیاک
مقاله بیوپسی دوازدهه
مقاله آندوسکوپی دستگاه گوارش فوقانی

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
زمینه و هدف: بیماری سلیاک (CD) از سوء جذب ناشی از آسیب های التهابی مخاط روده کوچک ناشی می شود. علت این سوء جذب پاسخ ایمنی نامناسب به پروتئین غذایی گلوتن موجود در گندم، جو و چاودار است.
هدف ما از انجام این مطالعه ارزیابی فراوانی بیماری سلیاک در واحد آندوسکوپی کلینیک پورسینای حکیم با انجام بیوپسی معمول دوازدهه در زمان انجام آندوسکوپی دستگاه گوارش فوقانی بود.
روش بررسی: در این بررسی ۹۱۳ بیمار دریک دوره ۱۸ ماهه به کلینیک ما مراجعه کردند. بیماران بر اساس اندیکاسیون های آندوسکوپی به سه زیر گروه تقسیم شدند. گروه اول شامل ۱۴۲ بیمار دارای نشانه های کلاسیک بیماری سلیاک، گروه دوم شامل ۵۰ بیمار با بیماری های مرتبط با بیماری سلیاک و گروه سوم شامل ۵۷۳ بیمار با نشانه های گوارشی غیرتیپیک بیماری بود. بیوپسی در حین آندوسکوپی از قسمت دوم دوازدهه برای همه بیماران انجام شد.
یافته ها: از بین نمونه های مورد مطالعه ۷۶۵ بیمار پیگیری شدند. بیماری سلیاک در ۹ نفر از بیماران ۵) مرد، ۴ زن( تشخیص داده شد. فراوانی سلیاک در گروه اول، دوم و سوم به ترتیب ۹ در ۱۴۲ بیمار (%۶۳)، صفر در ۵۰ بیمار (%۰) و صفر در ۵۷۳ بیمار (%۰) بود. میزان فراوانی بیماری سلیاک در زیر گروه های مختلف تفاوت قابل ملاحظه ای داشت (p<0.05).
نتیجه گیری: ازیافته های حاصل از این مطالعه می توان نتیجه گیری کرد که انتخاب بیماران جهت انجام بیوپسی دوازدهه بهتر است بر اساس علایم بالینی و یافته های آندوسکوپیک صورت پذیرد. بنابراین به نظر نمی رسد که انجام بیوپسی معمول اندیکاسیون مشخص برای کلیه بیماران مفید باشد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.