مقاله اثر بخشی آرامسازی با دارو درمانی روی کیفیت زندگی و علایم سندرم روده تحریک پذیر


در حال بارگذاری
17 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله اثر بخشی آرامسازی با دارو درمانی روی کیفیت زندگی و علایم سندرم روده تحریک پذیر دارای ۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله اثر بخشی آرامسازی با دارو درمانی روی کیفیت زندگی و علایم سندرم روده تحریک پذیر  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله اثر بخشی آرامسازی با دارو درمانی روی کیفیت زندگی و علایم سندرم روده تحریک پذیر،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله اثر بخشی آرامسازی با دارو درمانی روی کیفیت زندگی و علایم سندرم روده تحریک پذیر :

مقاله اثر بخشی آرامسازی با دارو درمانی روی کیفیت زندگی و علایم سندرم روده تحریک پذیر که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در تابستان ۱۳۸۸ در گوارش از صفحه ۹۵ تا ۱۰۰ منتشر شده است.
نام: اثر بخشی آرامسازی با دارو درمانی روی کیفیت زندگی و علایم سندرم روده تحریک پذیر
این مقاله دارای ۶ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله آرامسازی
مقاله سندرم روده تحریک پذیر
مقاله میزان و شدت علایم
مقاله کیفیت زندگی

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
زمینه و هدف: درمان های دارویی و روانشناختی تا حدودی در بهبود کیفیت زندگی و علایم بیماران مبتلا به سندرم روده تحریک پذیر موثر بوده است. هدف از این مطالعه مقایسه و اثر بخشی دارو درمانی توام با آرامسازی و دارو درمانی تنها در کیفیت زندگی، میزان و شدت علایم بیماران مبتلا به سندرم روده تحریک پذیر با علایم غالب اسهال بوده است.
روش بررسی: در این مطالعه، تجربی و به روش کارآزمایی بالینی بود که به صورت پیش آزمون و پس آزمون با گروه کنترل اجرا شد. تعداد نمونه ها ۶۴ بیمار با سندرم روده تحریک پذیر (IBS) با علایم غالب اسهال بودند که بر اساس ملاک های تشخیص رم (Rome) III انتخاب و به صورت تصادفی به دو گروه دارو درمانی توام با آرامسازی و دارو درمانی تنها تقسیم بندی شدند.
یافته ها: اختلاف معنی داری در کیفیت زندگی بین دو گروه دارو درمانی توام با آرامسازی و دارو درمانی تنها، هم در مرحله بعد از درمان و هم در مرحله پیگیری به دست آمد (p<0.05). در خصوص میزان و شدت علایم سندرم روده تحریک پذیر اختلاف معنی داری در مرحله بعد از درمان بین دو گروه به دست آمد (p<0.05). اما این اختلاف در مرحله پیگیری معنی دار نبود (p>0.05).
نتیجه گیری: ترکیب درمان دارویی توام با آرامسازی می تواند در بهبود کیفیت زندگی و کاهش علایم بیماران مبتلا به سندرم روده تحریک پذیر با علایم غالب اسهال موثر باشد اما عدم استمرار در این نوع درمان ها منجر به عود علایم بیماری می شود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.