مقاله روش ایجاد تونل مزیودیستالی در دندان مولر دوم فک بالا – معرفی یک روش
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله روش ایجاد تونل مزیودیستالی در دندان مولر دوم فک بالا – معرفی یک روش دارای ۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله روش ایجاد تونل مزیودیستالی در دندان مولر دوم فک بالا – معرفی یک روش کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله روش ایجاد تونل مزیودیستالی در دندان مولر دوم فک بالا – معرفی یک روش،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله روش ایجاد تونل مزیودیستالی در دندان مولر دوم فک بالا – معرفی یک روش :
مقاله روش ایجاد تونل مزیودیستالی در دندان مولر دوم فک بالا – معرفی یک روش که چکیدهی آن در زیر آورده شده است، در پاییز ۱۳۸۸ در مجله دانشکده دندانپزشکی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی از صفحه ۱۶۰ تا ۱۶۴ منتشر شده است.
نام: روش ایجاد تونل مزیودیستالی در دندان مولر دوم فک بالا – معرفی یک روش
این مقاله دارای ۵ صفحه میباشد، که برای تهیهی آن میتوانید بر روی گزینهی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله درگیری فورکا
مقاله مولر فک بالا
مقاله روش ایجاد تونل
چکیده و خلاصهای از مقاله:
سابقه و هدف: درمان دندان های چند ریشه ای با ضایعات نواحی انشعاب ریشه ها (Furcation Involvement) یکی از معضلات پریودنتیکس محسوب می گردد. هدف از این مقاله، ارزیابی نتیجه درمان، توسط روش ایجاد تونل مزیودیستالی در دندان مولر دوم فک بالا بود.
گزارش مورد: مورد مردی بود ۵۲ ساله و سفید پوست که از سلامت عمومی خوبی برخوردار بود. بعد از انجام فلپ موکوپریوستال (Full Thickness Flap) در قسمت چپ فک بالا، ناحیه فورکای دندان مولار دوم که به میزان ۴ میلی متر تحلیل افقی نشان می داد. توسط فرز گرد شماره دو (Round Bur #2) و سوهان استخوان (Bone file) گشاد گردید. این عمل تا حدی ادامه یافت که فضای کافی برای کاربرد برس بین دندانی (Proxobrush = Interdental Brush) جهت انجام بهداشت دهان و کنترل پلاک میکروبی حاصل گردید. درمان پروتز چهار ماه بعد از درمان پریودنتال شروع شد.
یافته ها: بعد از سه سال، ارزیابی ها نشان داد که هنوز عملکرد دندان مطلوب بوده، بیمار از آن استفاده می نماید.
نتیجه گیری: درمان مورد استفاده در تحقیق حاضر برای هر بیمار یا هر دندانی به طور معمول قابل اجرا نیست، بلکه جهت تصمیم به انجام چنین درمانی شرایطی لازم است که باید مهیا گردد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.