عنوان فارسی: تحلیل فقهی حقوقی مبنای غرر در بیمه (عنوان عربی: لتحلیل الفقهی الحقوقی أساس الغرر فی التأمین)


در حال بارگذاری
11 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 عنوان فارسی: تحلیل فقهی حقوقی مبنای غرر در بیمه (عنوان عربی: لتحلیل الفقهی الحقوقی أساس الغرر فی التأمین) دارای ۱۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد عنوان فارسی: تحلیل فقهی حقوقی مبنای غرر در بیمه (عنوان عربی: لتحلیل الفقهی الحقوقی أساس الغرر فی التأمین)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی عنوان فارسی: تحلیل فقهی حقوقی مبنای غرر در بیمه (عنوان عربی: لتحلیل الفقهی الحقوقی أساس الغرر فی التأمین)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن عنوان فارسی: تحلیل فقهی حقوقی مبنای غرر در بیمه (عنوان عربی: لتحلیل الفقهی الحقوقی أساس الغرر فی التأمین) :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : پژوهش های فقه و حقوق اسلامی (فقه و مبانی حقوق اسلامی)

تعداد صفحات :۱۸

چکیده فارسی:از جمله عقود مستحدثه و جدیدالورود در نظام حقوقی فعلی «بیمه» می باشد که طرفداران و مخالفانی را در مسیر پیدایش خود برانگیخته و هر کدام با استناد به دلایلی به توجیه و اثبات نظریه خود پرداخته اند. از عمده دلایل مخالفان عقد بیمه، غرری بودن عقد بیمه می باشد، از طرفی این گروه عقد بیمه را از مصادیق «ضمان ما لم یجب» و قمار دانسته و عقد بیمه را عقدی معلق و باطل می دانند. در این مقاله تلاش شده است تا با نقد دلایل مخالفان، مبانی مشروعیت این عقد را که در سطح بسیار وسیع و گوناگون رایج می باشد مورد بحث و بررسی قرار دهیم. لازم به ذکر است که غرر وارده در عقود مغابنه ای، از نوع غرر عرضی و مفارق است که نهی از غرر مد نظر شارع، ناظر به عقود مغابنه بوده و تسری حکم غرر به عقود مخاطره مانند عقد بیمه، فاقد دلیل می باشد. مقاله حاضر ضمن رد دلایل مخالفان، به این نتیجه رسیده است که غرر موجود در بیمه، از نوع غرر ذاتی بوده که نمی تواند به صحت آن خدشه ای وارد کند.

چکیده عربی:و من العقود المستحدثه فی النظام الحقوقی الراهن، «عقد التأمین» قد بعث هواه و معارضین قد تطرق کل إلی إثبات آراءهم. و من أدله المعارضین لعقد التأمین، کونه الغرری، و من جهه اخری هولاء یرون عقد التأمین من مصادیق «ضمان ما لم یجب» و المقامره و یعتقدون أنه عقد معلق و باطل. فی هذه المقاله قد عولجت دراسه مبانی المشروعیه للعقد الذی سائر فی مجال وسیع و متنوع مع نقد أدله المعارضین له. و قد استفید من اللفظین «الذاتی و العرضی» المعروفین فی المنطق کما من مفرده «الغرر.«بأن الغرر فی العقود المغاینیه من النوع العرضی و المفارق فالنهی عن الغرر عند الشارع، هو من العقود المغابنیه و لا دلیل فی تسری حکم الغرر إلی العقود الخطره. و استنتجنا أن الغرر الموجود فی التأمین، هو الغهد الذاتی الذی لا یستطیع ان یخدش صحته.

کلید واژه: کلیدواژه فارسی: مغابنه، بیمه گر، بیمه گذار، غرر ذاتی، بیمه، اسقاط ما لم یجب (کلیدواژه عربی: المغابنیه، المؤمن، الغرر الذاتی، التأمین، إسقاط ما لم یجب)

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.