بررسی و مقایسه روش های تشخیص لیستریا مونوسیتوژن در نمونه های مواد غذایی آلوده
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
بررسی و مقایسه روش های تشخیص لیستریا مونوسیتوژن در نمونه های مواد غذایی آلوده دارای ۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد بررسی و مقایسه روش های تشخیص لیستریا مونوسیتوژن در نمونه های مواد غذایی آلوده کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی و مقایسه روش های تشخیص لیستریا مونوسیتوژن در نمونه های مواد غذایی آلوده،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن بررسی و مقایسه روش های تشخیص لیستریا مونوسیتوژن در نمونه های مواد غذایی آلوده :
نام کنفرانس، همایش یا نشریه : تازه های بیوتکنولوژی سلولی مولکولی
تعداد صفحات :۶
لطفا برای مشاهده چکیده به متن کامل (PDF) مراجعه فرمایید.
کلید واژه: لیستریا منوسیتوژن، مواد غذایی آلوده
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.