تاثیر پربیوتیک اینولین بر عملکرد رشد، بازماندگی، ترکیب لاشه و مقاومت در برابر استرس در ماهی قرمز حوض (Carassius auratus gibelio)


در حال بارگذاری
11 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
5 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 تاثیر پربیوتیک اینولین بر عملکرد رشد، بازماندگی، ترکیب لاشه و مقاومت در برابر استرس در ماهی قرمز حوض (Carassius auratus gibelio) دارای ۲۱ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد تاثیر پربیوتیک اینولین بر عملکرد رشد، بازماندگی، ترکیب لاشه و مقاومت در برابر استرس در ماهی قرمز حوض (Carassius auratus gibelio)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تاثیر پربیوتیک اینولین بر عملکرد رشد، بازماندگی، ترکیب لاشه و مقاومت در برابر استرس در ماهی قرمز حوض (Carassius auratus gibelio)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن تاثیر پربیوتیک اینولین بر عملکرد رشد، بازماندگی، ترکیب لاشه و مقاومت در برابر استرس در ماهی قرمز حوض (Carassius auratus gibelio) :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : علوم تکثیر و آبزی پروری

تعداد صفحات :۲۱

در این تحقیق تاثیر مکمل غذایی اینولین بر عملکرد رشد، بازماندگی، ترکیب لاشه، تراکم لاکتوباسیل های روده و مقاومت به استرس های محیطی در ماهی قرمز حوض (carassius auratus gibelio) مورد مطالعه قرار گرفت. آزمایش با استفاده از طرح کاملا تصادفی شامل سطوح صفر (شاهد)، ۰.۵، ۱ و ۱.۵ گرم اینولین در هر کیلوگرم جیره تجاری بیومار (۳۸.۸% پروتئین و ۱۵% چربی) در قالب چهار تیمار با سه تکرار طراحی شد. آزمایش در آکواریوم های ۶۰ لیتری انجام گرفت. تعداد ۲۴۰ عدد بچه ماهی با وزن متوسط ۰.۰۵±۵.۲۴ گرم با تراکم ۲۰ عدد در مخازن توزیع و بمدت ۶۰ روز به میزان ۵ درصد وزن بدن تغذیه شدند. با توجه به نتایج بدست آمده بهترین عملکرد رشد و کارایی تغذیه در تیمار ۱.۵ گرم اینولین در هر کیلوگرم جیره مشاهده شد (p<0.05). اما تفاوت معنی داری در نرخ بازماندگی بین تیمارها مشاهده نگردید ((p>0.05. بیشترین میزان پروتئین (p>0.05) و کمترین میزان چربی لاشه (p<0.05) در تیمار ۱.۵ گرم اینولین در هر کیلوگرم جیره بود. ماهیان تغذیه شده با سطوح مختلف اینولین مقاومت بیشتری در برابر استرسهای محیطی نسبت به تیمار شاهد داشتند و در تست قلیایی و افزایش دما اختلاف معنی داری مشاهده گردید (p<0.05). در مجموع نتایج این مطالعه نشان میدهد افزودن اینولین به جیره ماهی قرمز حوض به ویژه در سطح ۱.۵ گرم در هر کیلوگرم جیره در بهبود رشد، کارایی تغذیه، بازماندگی و مقاومت در برابر استرس می تواند موثر واقع شود.

کلید واژه: ماهی قرمز حوض (Carassius auratus gibelio)، پربیوتیک اینولین، رشد، ترکیب بدن، استرس

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.