اثر اسانس آویشن بر صفات عملکرد، تلفات، اسیدیته و تغییرات جمعیت میکروبی دستگاه گوارش جوجه های گوشتی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
21 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 اثر اسانس آویشن بر صفات عملکرد، تلفات، اسیدیته و تغییرات جمعیت میکروبی دستگاه گوارش جوجه های گوشتی دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد اثر اسانس آویشن بر صفات عملکرد، تلفات، اسیدیته و تغییرات جمعیت میکروبی دستگاه گوارش جوجه های گوشتی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی اثر اسانس آویشن بر صفات عملکرد، تلفات، اسیدیته و تغییرات جمعیت میکروبی دستگاه گوارش جوجه های گوشتی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن اثر اسانس آویشن بر صفات عملکرد، تلفات، اسیدیته و تغییرات جمعیت میکروبی دستگاه گوارش جوجه های گوشتی :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : علوم دامی (پژوهش و سازندگی)

تعداد صفحات :۱۲

به منظور بررسی اثراسانس آویشن بر صفات عملکرد، تلفات، اسیدیته و تغییرات جمعیت میکروبی دستگاه گوارش جوجه های گوشتی آزمایش حاضر اجرا گردید. ۵۰۰ قطعه جوجه خروس گوشتی یک روزه سویه راس ۳۰۸ در یک طرح آماری کامل تصادفی با تعداد ۴ تیمار به صورت تصادفی گروه بندی شدند. طول دوره آزمایش ۴۲ روز بود. جیره ها برای تمام تیمارها از نظر انرژی، پروتئین و اجزای غذایی یکسان بودند. اسانس آویشن خالص در ۴ سطح به عنوان تیمار آزمایشی به آب آشامیدنی جوجه ها اضافه شد، شامل شاهد (فاقد اسانس آویشن) و سطوح ۰.۱، ۰.۱۵ و ۰.۲ درصد (معادل ۱، ۱.۵ و ۲ میلی لیتر در هر لیتر آب آشامیدنی). صفات مورد بررسی شامل خوراک مصرفی، افزایش وزن و ضریب تبدیل دوره و میزان pH محتویات ایلئوم به همراه شمارش جمعیت میکروبی در سن ۲۱ و ۴۲ روزگی بودند. نتایج نشان داد، بیشترین خوراک مصرفی مربوط به تیمار ۰.۲ درصد و کمترین مقدار مربوط به تیمار شاهد بود (p<0.05). بیشترین رشد روزانه مربوط به تیمارهای ۰.۱۵ و ۰.۲ درصد و کمترین مقدار مربوط به تیمار شاهد بود (p<0.05). کمترین ضریب تبدیل مربوط به تیمار ۰.۱۵ درصد و بیشترین به تیمار شاهد تعلق داشت (p<0.05). کمترین تلفات در تمامی سنین مربوط به تیمار ۰.۱ بود و تفاوت آن با بقیه تیمارها معنی دار شد (p<0.05). کمترین pH مربوط به تیمارهای ۰.۱، ۰.۱۵ و ۰.۲ بود که در مقایسه با شاهد تفاوت معنی دار داشتند (p<0.05). بیشترین تعداد باکتری نوع کلی فرم و کمترین تعداد باکتری نوع لاکتوباسیل مربوط به تیمار فاقد اسانس آویشن بود (p<0.05).

کلید واژه: اسانس آویشن، اسیدیته ایلئوم، تلفات، جمعیت میکروبی روده، جوجه های گوشتی، صفات عملکرد

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.