میزان اسیدهای چرب موجود در پرمصرف ترین فرآورده های گوشتی در شهر کرمانشاه


در حال بارگذاری
12 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 میزان اسیدهای چرب موجود در پرمصرف ترین فرآورده های گوشتی در شهر کرمانشاه دارای ۱۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد میزان اسیدهای چرب موجود در پرمصرف ترین فرآورده های گوشتی در شهر کرمانشاه  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی میزان اسیدهای چرب موجود در پرمصرف ترین فرآورده های گوشتی در شهر کرمانشاه،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن میزان اسیدهای چرب موجود در پرمصرف ترین فرآورده های گوشتی در شهر کرمانشاه :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : حکیم سید اسماعیل جرجانی

تعداد صفحات :۱۳

زمینه و هدف: مصرف زیاد اسیدهای چرب ترانس در مواد غذایی با افزایش خطر بیماری های قلبی عروقی، مقاومت به انسولین، ایجاد اختلالات چربی خون، دیابت و احتمال سرطان همراه است. بر همین اساس اغلب کشورهای توسعه یافته میزان صفر تا دو درصد را برای حمایت از مصرف کنندگان لحاظ می کنند. هدف از این پژوهش تعیین میزان اسیدهای چرب موجود در غذاهای آماده پروتئینی و کباب های رستورانی عرضه شده در کرمانشاه بود.روش بررسی: برای تعیین درصد اسیدهای چرب از ۱۴ نوع ماده غذایی پروتئینی و کباب های رستورانی عرضه شده در کرمانشاه ۶۹ نمونه بطور تصادفی مورد آزمایش قرار گرفت. جهت استخراج ۱۴ نوع از اسیدهای چرب از روش فولچ و متیلاسیون به روش AOCS استفاده شد. دستگاه گازکروماتوگرافی (GC) مجهز به ردیاب یونی – شعله و ستون مویین ۱۰۰ متری برای تعیین میزان اسیدهای چرب ترانس مورد استفاده قرار گرفت.یافته ها: بیشترین میزان اسیدهای چرب ترانس درکباب لقمه (۲.۳۰ درصد) و کمترین در میگوسوخاری (۰.۱ درصد) و شنیسل مرغ (۰.۱۳ درصد) مشاهده شد. اسید پالمیتیک (C16:0) بیشترین اسیدهای چرب اشباع موجود در کباب های رستورانی بوده و در بین غذاهای آماده درکباب لقمه از همه بالاتر بود. اسید چرب غیراشباع در کباب های رستورانی کمتر از بقیه نمونه ها بوده (۴۹.۴۴ – ۳۹.۸ درصد) و در غذاهای آماده از ۴۹.۹۹ درصد درکباب لقمه تا ۷۶.۱۱ درصد درکالباس یافت شد. بیشترین میزان اسید چرب غیراشباع موجود در نمونه ها اسیداولئیک (C18:1c) و اسیدلینولئیک (C18:2c) بود.نتیجه گیری: کباب لقمه با داشتن بالاترین اسید چرب ترانس و اسیدهای چرب اشباع در بین مواد غذایی پروتئینی می تواند تهدیدی برای سلامت مصرف کنندگان باشد. کنترل دقیق مواد غذایی از نظر نوع اسیدهای چرب، استفاده از برچسب غذایی و آموزش در جهت تغییر الگوی مصرف در کشور برای ارتقاء سطح سلامت مردم پیشنهاد می گردد.

کلید واژه: اسید چرب، گاز کروماتوگرافی، غذاهای آماده، فرآورده های گوشتی، ترکیب اسیدهای چرب

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.