مکان یابی ژن های کمی کنترل کننده کیفیت پخت و خوراک برنج در یک جمعیت لاین نوترکیب خویش آمیخته


در حال بارگذاری
10 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
5 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مکان یابی ژن های کمی کنترل کننده کیفیت پخت و خوراک برنج در یک جمعیت لاین نوترکیب خویش آمیخته دارای ۱۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مکان یابی ژن های کمی کنترل کننده کیفیت پخت و خوراک برنج در یک جمعیت لاین نوترکیب خویش آمیخته  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مکان یابی ژن های کمی کنترل کننده کیفیت پخت و خوراک برنج در یک جمعیت لاین نوترکیب خویش آمیخته،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مکان یابی ژن های کمی کنترل کننده کیفیت پخت و خوراک برنج در یک جمعیت لاین نوترکیب خویش آمیخته :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : زیست فناوری گیاهان زراعی

تعداد صفحات :۱۸

مکان یابی ژن های کمی (QTL) برای ۱۰ صفت مربوط به کیفیت پخت و خوراک برنج با استفاده از ۱۴۴ لاین نوترکیب خویش آمیخته حاصل از تلاقی دو رقم هاشمی/نعمت توسط نشانگر ریزماهواره انجام شد. صفات مورد بررسی در این تحقیق شامل میزان آمیلوز، درجه حرارت ژلاتینی شدن و هشت خصوصیت چسبندگی نشاسته دانه برنج بود. در مجموع تعداد ۲۳ عدد QTLs برای ۱۰ صفت مورد بررسی از حداقل یک QTL تا حداکثر ۴ QTL برای هر صفت شناسایی شد. برای هر صفت حداقل یک QTL روی کروموزم ۶ شناسایی شد. چندین کلاستر ژنی که هر کدام از این کلاسترها چند صفت را کنترل می کنند نیز شناسایی شد. خصوصا یک کلاستر ژنی در نزدیکی جایگاه ژن آلکالین روی کروموزم ۶ که شامل چهار QTL (qGT6، qFV6b، AcSV6 و QSBV) بود که به ترتیب صفات درجه حرارت ژلاتینی شدن، چسبندگی نهایی، قوام و پسروی چسبندگی را کنترل می کنند. اغلب این QTLها بزرگ اثر بودند. یک کلاستر ژنی مهم دیگر در مکان ژنی واکسی روی کروموزوم ۶ قرار داشت و شامل QTL 3 (qAC6، qMV6a و qBDV6) که به ترتیب صفات میزان آمیلوز، حداقل چسبندگی و فروریختگی چسبندگی را کنترل می کنند، که این QTLها نیز بزرگ اثر بودند. نتایج این تحقیق نشان داد که برخی از صفات مربوط به کیفیت پخت و خوراک برنج توسط دو ناحیه ژن واکسی و آلکالین روی کروموزم ۶ کنترل می شود. همچنین QTL های کوچک اثر جدیدی روی سایر کروموزوم ها برای صفات مورد بررسی شناسایی شد.

کلید واژه: میزان آمیلوز، چسبندگی نشاسته برنج، نشانگر ریزماهواره، مکان یابی ژن کمی

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.