پیش بینی رفتارهای خود- مراقبتی بیماران مبتلا به دیابت بر اساس سبک های دلبستگی و کانون کنترل سلامت: نقش تعدیل کننده جنس
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
پیش بینی رفتارهای خود- مراقبتی بیماران مبتلا به دیابت بر اساس سبک های دلبستگی و کانون کنترل سلامت: نقش تعدیل کننده جنس دارای ۱۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد پیش بینی رفتارهای خود- مراقبتی بیماران مبتلا به دیابت بر اساس سبک های دلبستگی و کانون کنترل سلامت: نقش تعدیل کننده جنس کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی پیش بینی رفتارهای خود- مراقبتی بیماران مبتلا به دیابت بر اساس سبک های دلبستگی و کانون کنترل سلامت: نقش تعدیل کننده جنس،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن پیش بینی رفتارهای خود- مراقبتی بیماران مبتلا به دیابت بر اساس سبک های دلبستگی و کانون کنترل سلامت: نقش تعدیل کننده جنس :
نام کنفرانس، همایش یا نشریه : روانشناسی سلامت
تعداد صفحات :۱۷
هدف: اگرچه دیابت یک بیماری روان تنی نیست ولی عوامل روانشناختی نقش برجسته ای در علت شناسی، شدت و پیش آگهی آن دارند. افزون بر این، درمان دیابت مستلزم انضباط شخصی و پایبندی به رفتارهای خود مراقبتی است. هدف از انجام این پژوهش، بررسی نقش سبک های دلبستگی و کانون کنترل سلامت بر رفتارهای خود مراقبتی در افراد با بیماری دیابت است.روش: ۱۱۱بیمار مبتلا به دیابت (۴۵ مرد و ۶۶ زن) با میانگین سنی ۴۸.۳۸ و انحراف استاندارد ۱۴.۶۲ که عضو انجمن دیابت ایران بودند به مقیاس دلبستگی بزرگسالان کولینز و رید (RASS، ۱۹۹۰)، مقیاس چندوجهی کانون کنترل سلامت (MHLC، ۱۹۹۲) و مقیاس چکیده فعالیت های خود مراقبتی بیماران دیابتی (SDSCA، ۱۹۹۴) پاسخ دادند. برای، تجزیه و تحلیل اطلاعات از آمار توصیفی و استنباطی شامل آزمون معناداری همبستگی پیرسون و رگرسیون چندگانه گام به گام استفاده شد.یافته ها: نتای[ به دست آمده بیانگر وجود رابطه مثبت معنادار بین رفتارهای خود مراقبتی با زیر مقیاس نزدیک بودن )سبک دلبستگی ایمن( و کانون کنترل بیرونی- ۰ پزشکان و رابطه منفی معنادار با زیر مقیاس اضطراب (سبک دلبستگی اضطرابی- دوسوگرا) و نیز رابطه منفی معنادار بین سبک دلبستگی ایمن با کانون کنترل بیرونی- دیگران است. همچنین کانون کنترل درونی در مردان بالاتر از زنان به دست آمد. در سایر زیر مقیاس ها و نیز در رفتارهای خود مراقبتی و سبک های دلبستگی تفاوتی بین دو جنس مشاهده نشد.نتیجه گیری: یافته های پژوهش حاضر نقش الگوهای رفتاری را در سیر و پیش آگهی بیماری دیابت آشکار ساخته و اهمیت مداخلات روان شناختی در درمان دیابت را مورد توجه و تاکید قرار می دهد.
کلید واژه: دیابت، سبک های دلبستگی، کانون کنترل سلامت، رفتارهای خود مراقبتی، جنس
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.