تاثیر وزن نوزاد و دمای محیط بر میزان انتقال بین وضعیت های هیپوترمی در نوزادان بستری در NICU، با استفاده از مدل مارکوف


در حال بارگذاری
10 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 تاثیر وزن نوزاد و دمای محیط بر میزان انتقال بین وضعیت های هیپوترمی در نوزادان بستری در NICU، با استفاده از مدل مارکوف دارای ۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد تاثیر وزن نوزاد و دمای محیط بر میزان انتقال بین وضعیت های هیپوترمی در نوزادان بستری در NICU، با استفاده از مدل مارکوف  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تاثیر وزن نوزاد و دمای محیط بر میزان انتقال بین وضعیت های هیپوترمی در نوزادان بستری در NICU، با استفاده از مدل مارکوف،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن تاثیر وزن نوزاد و دمای محیط بر میزان انتقال بین وضعیت های هیپوترمی در نوزادان بستری در NICU، با استفاده از مدل مارکوف :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مجله دانشکده پزشکی

تعداد صفحات :۹

زمینه و هدف: هیپوترمی یکی از عوامل مهم در بقای نوزادان، به خصوص در میان نوزادان کم وزن است. ماندگاری طولانی مدت در وضعیت هیپوترمی منجر به ورم، خون ریزی، یرقان و مرگ می شود. از این جهت پژوهش حاضر تلاشی در جهت بررسی عوامل موثر بر گذار از وضعیت هیپوترمی در نوزادان است.روش بررسی: نمونه به کار گرفته شده در این پژوهش شامل ۴۳۹ نوزاد بستری در بخش NICU در بیمارستان امام خمینی (ره) شهر تهران بود. در این مطالعه، درجه حرارت رکتال نوزادان در بدو تولد و سپس در ادامه به فاصله های ۳۰ دقیقه ای، تا رسیدن به دمای نرمال اندازه گیری شد. در تحلیل داده ها و برآورد نرخ انتقال از وضعیت هیپوترمی از مدل چند وضعیتی مارکوف (Markov models) با دو متغیر همراه وزن و دمای محیط تولد استفاده و نرم افزار R برای برازش به کار گرفته شد.یافته ها: نرخ انتقال از وضعیت هیپوترمی شدید به وضعیت خفیف آن ۰.۱۱۹۲ در دقیقه و برای انتقال از وضعیت هیپوترمی خفیف به وضعیت نرمال، ۰.۰۵۴۹ در دقیقه برآورد شد. متغیر وزن اثر معنی داری بر انتقال از وضعیت هیپوترمی به حالت نرمال داشت، فاصله اطمینان ۹۵% (۰.۴۱۶۵ و ۰.۱۳۶۴)، (P<0.001). دمای محیط تولد نیز اثر معنی داری بر تغییر وضعیت نوزاد از حالت هیپوترمی به وضعیت نرمال داشت، فاصله اطمینان ۹۵% برای پارامتر اثر دمای محیط بر نرخ انتقال (۰.۴۹۶۳ و ۰.۰۴۳۹) و (P<0.001) برآورد شد.نتیجه گیری: مطالعه نشان داد، نوزادان با وزن نرمال و متولد شده در دمای بالای ۲۸oC سریع تر از وضعیت هیپوترمی منتقل می شوند. چون وزن نوزاد در زمان تولد در اختیار کادر پزشکی نیست، کنترل دمای محیط تولد می تواند بهبودی را تسریع کند.

کلید واژه: هیپوترمی نوزادی، وزن نوزاد، دمای محیط تولد، مدل چند وضعیتی مارکوف ، نرخ انتقال

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.