مقاله اثر عصاره آبی برگ گردو بر قند و لیپیدهای سرم در موش های صحرایی دیابتی


در حال بارگذاری
15 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله اثر عصاره آبی برگ گردو بر قند و لیپیدهای سرم در موش های صحرایی دیابتی دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله اثر عصاره آبی برگ گردو بر قند و لیپیدهای سرم در موش های صحرایی دیابتی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله اثر عصاره آبی برگ گردو بر قند و لیپیدهای سرم در موش های صحرایی دیابتی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله اثر عصاره آبی برگ گردو بر قند و لیپیدهای سرم در موش های صحرایی دیابتی :

مقاله اثر عصاره آبی برگ گردو بر قند و لیپیدهای سرم در موش های صحرایی دیابتی که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در بهار ۱۳۸۹ در مجله علمی دانشگاه علوم پزشکی بیرجند از صفحه ۱۱ تا ۱۸ منتشر شده است.
نام: اثر عصاره آبی برگ گردو بر قند و لیپیدهای سرم در موش های صحرایی دیابتی
این مقاله دارای ۸ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله دیابت
مقاله برگ گردو
مقاله عصاره آبی
مقاله قند
مقاله لیپید
مقاله موش صحرایی

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
زمینه و هدف: دیابت قندی، بیماری شایعی است که در حال حاضر بیش از سه میلیون نفر در ایران به آن مبتلا می باشند. از سال ها پیش گیاهان دارویی در درمان بسیاری از بیماری ها، کاربرد داشته است. در این مطالعه اثرات عصاره آبی برگ گردو بر میزان قند و انواع لیپیدهای خون در حیوانات دیابتی مورد بررسی قرار گرفت.
روش تحقیق: در این مطالعه تجربی، تعداد ۲۴ سر موش صحرایی نر بالغ با وزن ۲۰۰ تا ۲۳۰ گرم از نژاد ویستار انتخاب و به طور تصادفی به سه گروه مورد، شاهد دیابتی و شاهد سالم تقسیم شدند. در گروه مورد و شاهد دیابتی، برای ایجاد دیابت، استرپتوزوسین (۶۰mg/kg) به صورت درون صفاقی تزریق شد؛ سپس گروه مورد، عصاره آبی برگ گردو (۴۰۰mg/kg) را به مدت چهار هفته و به صورت خوراکی دریافت نمودند. در پایان مطالعه مقدار قند، کلسترول، تری گلیسرید، لیپوپروتئین با چگالی بالا (HDL-C) و لیپوپروتئین با چگالی کم (LDL-C) در نمونه سرم اندازه گیری شد.
یافته ها: مصرف عصاره آبی برگ گردو در گروه مورد، میزان قند (P=0.009)، کلسترول (P=0.045)، (P=0.022) LDL-C و تری گلیسرید سرم (P=0.047) را کاهش و میزان HDL-C را افزایش داد (P=0.045)؛ همچنین نسبت LDL-C بهHDL-C (P=0.035) و نسبت کلسترول تام به (P=0.006) HDL در گروه مورد در مقایسه با گروه شاهد دیابتی به میزان قابل توجهی کاهش یافت.
نتیجه گیری: در این تحقیق، عصاره آبی برگ گردو اثرات قابل توجهی بر کاهش میزان قند و چربی خون در حیوانات دیابتی نشان داد؛ با این وجود، برای مشخص نمودن دامنه و فرایند دقیق این اثرات نیاز به مطالعات بیشتری می باشد
.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.