مقاله آلودگی باکتریایی واحدهای خون بند ناف ذخیره شده در بانک خون بند ناف رویان از سال ۱۳۸۳ تا ۱۳۸۶


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله آلودگی باکتریایی واحدهای خون بند ناف ذخیره شده در بانک خون بند ناف رویان از سال ۱۳۸۳ تا ۱۳۸۶ دارای ۱۱ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله آلودگی باکتریایی واحدهای خون بند ناف ذخیره شده در بانک خون بند ناف رویان از سال ۱۳۸۳ تا ۱۳۸۶  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله آلودگی باکتریایی واحدهای خون بند ناف ذخیره شده در بانک خون بند ناف رویان از سال ۱۳۸۳ تا ۱۳۸۶،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله آلودگی باکتریایی واحدهای خون بند ناف ذخیره شده در بانک خون بند ناف رویان از سال ۱۳۸۳ تا ۱۳۸۶ :

مقاله آلودگی باکتریایی واحدهای خون بند ناف ذخیره شده در بانک خون بند ناف رویان از سال ۱۳۸۳ تا ۱۳۸۶ که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در زمستان ۱۳۸۸ در فصلنامه پژوهشی خون از صفحه ۲۵۷ تا ۲۶۵ منتشر شده است.
نام: آلودگی باکتریایی واحدهای خون بند ناف ذخیره شده در بانک خون بند ناف رویان از سال ۱۳۸۳ تا ۱۳۸۶
این مقاله دارای ۹ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله بانک های خون
مقاله ذخیره کرایو
مقاله خون بند ناف

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
سابقه و هدف: خون بند ناف به طور موفقیت آمیزی از سال ۱۹۸۸ به عنوان یک منبع مهم برای سلول های بنیادی خونساز استفاده شده است. احتمال ایجاد آلودگی های باکتریایی در زمان خونگیری از بند ناف و نیز در طی فرآیندهای مربوط به پردازش آن وجود دارد. هدف از این تحقیق، بررسی و تعیین منشأ و نوع آلودگی باکتریایی نمونه های خون بند ناف در بانک خون بند ناف پژوهشکده رویان بود.
مواد و روش ها: در این مطالعه توصیفی، تعداد ۳۰۷۴ واحد خون بندناف که در مدت ۳ سال جمع آوری شده، از نظر آلودگی باکتریایی مورد بررسی قرار گرفت. به منظور شناخت منشا آلودگی، ۸۰۰ کیسه بررسی و از هر کیسه دو نمونه کشت و باکتری های جدا شده تعیین سویه شدند. نتایج توسط آزمون کای دو و نرم افزار ۱۶ SPSS تجزیه و تحلیل شدند.
یافته ها: از مجموع ۳۰۷۴ واحد خون بند ناف، تعداد ۹۳ واحد (۲۳-۳۶=۹۵%CI ، %۳۰۲) آلودگی باکتریایی داشتند. در بررسی دوم از مجموع ۸۰۰ واحد، تعداد ۲۶ واحد (۳۳%) از نظر کشت میکروبی مثبت بودند که ۲۵ واحد (۹۶۲%) آن در مرحله خونگیری و ۱ مورد (۳۸%) پس از انجام فرآیند پردازش مثبت شده بود.
نتیجه گیری: در این تحقیق، بیشترین آلودگی مربوط به بخش زایمان بیمارستان ها بود که درحین خونگیری نادرست از بند ناف ایجاد شده بود و اکثریت این باکتری های جدا شده مربوط به فلور نرمال پوست و دستگاه تناسلی بودند؛ لذا با توجه به اهمیت و ارزش بالای سلول های خون بند ناف و عوارض خطرناک ناشی از پیوند نمونه عفونی، تدوین برنامه هایی به منظور آموزش جهت اخذ استریل نمونه، ضروری به نظر می رسد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.