بررسی و تدوین شاخص های ارزیابی کیفیت مقاله های علمی – پژوهشی در حوزه علوم انسانی مبتنی بر نظریه هنجارهای علم مرتون


در حال بارگذاری
12 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی و تدوین شاخص های ارزیابی کیفیت مقاله های علمی – پژوهشی در حوزه علوم انسانی مبتنی بر نظریه هنجارهای علم مرتون دارای ۲۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی و تدوین شاخص های ارزیابی کیفیت مقاله های علمی – پژوهشی در حوزه علوم انسانی مبتنی بر نظریه هنجارهای علم مرتون  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی و تدوین شاخص های ارزیابی کیفیت مقاله های علمی – پژوهشی در حوزه علوم انسانی مبتنی بر نظریه هنجارهای علم مرتون،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی و تدوین شاخص های ارزیابی کیفیت مقاله های علمی – پژوهشی در حوزه علوم انسانی مبتنی بر نظریه هنجارهای علم مرتون :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : سیاست علم و فناوری

تعداد صفحات :۲۴

هدف مقاله حاضر، تدوین شاخص های کیفیت برای ارزیابی مقاله های علمی – پژوهشی است. روش این پژوهش تلفیقی (qual) QUAN و ترکیبی از پیمایش و تحلیل محتوا بوده و جامعه این پژوهش شامل ۱) کاربرگه های ارزیابی مقاله های علمی مجله ها در دانشگاه های معتبر داخلی و خارجی و ۲) متخصصان و صاحب نظران در حوزه هنجارهای علم است. در این راستا، ۳۵ کاربرگه ارزیابی مقاله و ۷ نفر از متخصصان در حوزه هنجار علم با روش نمونه گیری هدف مند انتخاب شدند. با استفاده از سیاهه محقق ساخته به استخراج شاخص های موجود در کاربرگه های ارزیابی و با استفاده از مصاحبه نیمه ساخت یافته با متخصصان، به استخراج مولفه های هنجار علم و همچنین خلاء کاربرگه های ارزیابی مقاله ها مبادرت شد. به منظور بررسی داده ها از روش های آمار توصیفی شامل فراوانی شاخص ها و درصد فراوانی مقوله ها استفاده شد. یافته ها نشان داد که بیشترین فراوانی در شاخص های موجود کاربرگه ها به شاخص «منابع» با ۲۶ فراوانی و کم ترین فراوانی به شاخص «عدم گرایش به گروه مذهبی و سیاسی» با یک مشاهده تعلق داشت. همچنین طی فرایند مصاحبه، دوازده خلاء در کاربرگه های ارزیابی مقاله ها به دست آمد. یافته ها نشان از وضعیت نامطلوب کاربرگه های ارزیابی در انطباق با هنجارهای علم مرتون داشت. با استخراج شاخص های ارزیابی مقاله ها از کاربرگه های ارزیابی، استخراج مولفه های هنجار علم مرتون و به دست آوردن خلاء کاربرگه های ارزیابی مقاله ها، سیاهه نهایی ارزیابی مقاله ها با ۴۸ گویه و ۴ طیف ساخته شد که با اعتبارسنجی توسط متخصصان، به عنوان ابزاری کارآمد برای ارزیابی مقاله های علمی – پژوهشی مورد تایید قرار گرفت.

کلید واژه: مقاله علمی – پژوهشی، شاخص، ارزیابی کیفیت، تولید علمی، هنجارهای علم مرتون

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.