ارزیابی وضعیت تغذیه با ابزار استاندارد PG-SGA در بیماران مبتلا به سرطان در مرکز تحقیقات سرطان دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، سال ۱۳۸۹
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
ارزیابی وضعیت تغذیه با ابزار استاندارد PG-SGA در بیماران مبتلا به سرطان در مرکز تحقیقات سرطان دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، سال ۱۳۸۹ دارای ۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد ارزیابی وضعیت تغذیه با ابزار استاندارد PG-SGA در بیماران مبتلا به سرطان در مرکز تحقیقات سرطان دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، سال ۱۳۸۹ کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی ارزیابی وضعیت تغذیه با ابزار استاندارد PG-SGA در بیماران مبتلا به سرطان در مرکز تحقیقات سرطان دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، سال ۱۳۸۹،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن ارزیابی وضعیت تغذیه با ابزار استاندارد PG-SGA در بیماران مبتلا به سرطان در مرکز تحقیقات سرطان دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، سال ۱۳۸۹ :
نام کنفرانس، همایش یا نشریه : پژوهش در پزشکی
تعداد صفحات :۹
سابقه و هدف: در بیماران مبتلا به سرطان، کاهش وزن ناشی از سوءتغذیه پدیده شایعی است که در روند درمان، پیگیری، میزان بقاء و کیفیت زندگی این بیماران موثر است. این مطالعه به منظور تعیین شیوع سوءتغذیه منجر به کاهش وزن و در جمعیتی از بیماران مراکز تخصصی، وابسته به مرکز تحقیقات سرطان در سال ۱۳۸۹ انجام شد.روش بررسی: در ۴۱۶ بیمار مبتلا به سرطان با استفاده از ابزار استاندارد PG-SGA وضعیت تغذیه، وزن وعلائم بالینی بیماران ارزیابی شده و فراوانی هر یک ازعوامل مرتبط با سوءتغذیه بررسی و توسط آزمونهای همبستگی وANOVA ، نوع ارتباط و میزان تاثیر آنها در بیماران تعیین شد.یافته ها: شیوع سوء تغذیه متوسط و شدید در بیماران مبتلا به سرطان ۵۳.۱% بوده و بیشترین مانع تغذیه مطلوب در آنها افسردگی و بی اشتهایی بود. ۴۴.۲ درصد بیماران در یک ماه گذشته کاهش وزن متوسط تا شدید داشته و در ۱۶% موارد نیز افزایش وزن داشتند. میانگین امتیاز نهایی از پرسشنامه ۱۰.۱۱ و بیشترین امتیاز ۴۹ بود. ۴۶.۱ درصد بیماران بیش از ۹ امتیاز و نیاز به مداخله جدی تغذیه ای و درمانی داشتند. بیشترین میزان اختلالات تغذیه ای در سرطان های گوارش و کمترین آن در سرطان پستان بود. میزان کاهش وزن، علائم بالینی، شکایات تغذیه ای و stage بیماری قویترین ارتباط و نوع درمان و نوع سرطان ارتباط ضعیف تری با ایجاد سوء تغذیه داشتند.نتیجه گیری: سوء تغذیه، کاهش وزن و مشکلات تغذیه در بیماران مبتلا به سرطان در ایران شایع است و می توان با بومی سازی پرسش نامه PG-SGA و انجام ارزیابی های دوره ای، اختلالات تغذیه را در بیماران سرطانی به موقع شناسایی کرده و در روند درمان و پیگیری بیمار با تعیین اولویت های درمانی و مراقبتی تغذیه مداخلات سودمندی را به کار برد.
کلید واژه: سرطان، سوءتغذیه، PG ،SGA، کاهش وزن، ایران
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.