مقاله نقش چند جانبه گرایی و ترتیب های تجاری منطقه ای در پیشبرد دیپلماسی اقتصادی جمهوری اسلامی ایران


در حال بارگذاری
13 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
5 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله نقش چند جانبه گرایی و ترتیب های تجاری منطقه ای در پیشبرد دیپلماسی اقتصادی جمهوری اسلامی ایران دارای ۲۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله نقش چند جانبه گرایی و ترتیب های تجاری منطقه ای در پیشبرد دیپلماسی اقتصادی جمهوری اسلامی ایران  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله نقش چند جانبه گرایی و ترتیب های تجاری منطقه ای در پیشبرد دیپلماسی اقتصادی جمهوری اسلامی ایران،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله نقش چند جانبه گرایی و ترتیب های تجاری منطقه ای در پیشبرد دیپلماسی اقتصادی جمهوری اسلامی ایران :

مقاله نقش چند جانبه گرایی و ترتیب های تجاری منطقه ای در پیشبرد دیپلماسی اقتصادی جمهوری اسلامی ایران که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در زمستان ۱۳۸۷ و بهار ۱۳۸۸ در مطالعات اوراسیای مرکزی از صفحه ۷۷ تا ۹۶ منتشر شده است.
نام: نقش چند جانبه گرایی و ترتیب های تجاری منطقه ای در پیشبرد دیپلماسی اقتصادی جمهوری اسلامی ایران
این مقاله دارای ۲۰ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله ایران
مقاله دیپلماسی اقتصادی
مقاله سازمان تجارت جهانی
مقاله چندجانبه گرایی
مقاله اکو

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
ویژگی های جغرافیای سیاسی ایران در حد فاصل منطقه آسیای مرکزی، خزر، خلیج فارس و باختر آسیا، همواره زمینه های بالقوه ای را برای پیشبرد اهداف اقتصادی منطقه ای در سیاست خارجی ایران ایجاد کرده اند. اما با توجه به الزام های ناشی از تحقق اهداف سند چشم انداز ۲۰ ساله و نقش همکاری های منطقه ای به عنوان یک بازدارنده موثر برای تضمین امنیت سیاسی و اقتصادی کشور در مقابل تهدید های خارجی، این موضوع اهمیت بیشتری پیدا کرده است. از سوی دیگر، اسناد کلان راهبردی و برنامه های توسعه ای کشور تعامل سازنده و هوشمندانه با اقتصاد جهانی را به رسمیت شناخته و مورد تاکید قرار داده اند. بدیهی است که ایران برای دستیابی به بازارهای صادراتی جهان و افزایش سهم از این بازارها به نسبت جمعیت و توان اقتصادی خود، باید ایجاد فضای مناسب برای جذب سرمایه گذاری خارجی و پی گیری عضویت در سازمان تجارت جهانی را محور اصلی این تعامل قرار دهد. در کنار توسعه روابط اقتصادی دوجانبه، یکی از مهم ترین گزینه های پیش روی ایران برای بسط تجارت و تعامل سازنده با اقتصاد جهانی، عضویت در ترتیب های تجاری منطقه ای و روی آوردن به چندجانبه گرایی است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.