مقاله تاثیر آموزش بر مبنای الگوی رفتار برنامه ریزی شده به منظور ارتقای انجام ماموگرافی در زنان شاغل
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله تاثیر آموزش بر مبنای الگوی رفتار برنامه ریزی شده به منظور ارتقای انجام ماموگرافی در زنان شاغل دارای ۱۱ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله تاثیر آموزش بر مبنای الگوی رفتار برنامه ریزی شده به منظور ارتقای انجام ماموگرافی در زنان شاغل کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تاثیر آموزش بر مبنای الگوی رفتار برنامه ریزی شده به منظور ارتقای انجام ماموگرافی در زنان شاغل،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله تاثیر آموزش بر مبنای الگوی رفتار برنامه ریزی شده به منظور ارتقای انجام ماموگرافی در زنان شاغل :
مقاله تاثیر آموزش بر مبنای الگوی رفتار برنامه ریزی شده به منظور ارتقای انجام ماموگرافی در زنان شاغل که چکیدهی آن در زیر آورده شده است، در بهار ۱۳۸۹ در مجله علمی دانشگاه علوم پزشکی بیرجند از صفحه ۵۰ تا ۵۸ منتشر شده است.
نام: تاثیر آموزش بر مبنای الگوی رفتار برنامه ریزی شده به منظور ارتقای انجام ماموگرافی در زنان شاغل
این مقاله دارای ۹ صفحه میباشد، که برای تهیهی آن میتوانید بر روی گزینهی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله سرطان پستان
مقاله ماموگرافی
مقاله الگوی رفتار برنامه ریزی شده
مقاله آموزش زنان شاغل
چکیده و خلاصهای از مقاله:
زمینه و هدف: سرطان پستان یکی از شایع ترین بدخیمی های زنان و از علل اصلی مرگ و میر ناشی از سرطان در زنان در سراسر دنیا به حساب می آید. ماموگرافی به عنوان دقیق ترین ابزار تشخیص زودرس، می تواند میزان مرگ و میر این بیماری را کاهش دهد. مطالعه حاضر با هدف تعیین تاثیر آموزش بر پایه الگوی رفتار برنامه ریزی شده برای ارتقای رفتار ماموگرافی در زنان شاغل ۳۵ سال به بالا انجام شد.
روش تحقیق: در این مطالعه نیمه تجربی، تاثیر یک برنامه آموزشی با هدف اصلاح عوامل نگرشی مرتبط با تشخیص زودرس سرطان پستان در زنان شاغل (۲۲۰ نفر) در کارخانه های دارویی شهر تهران ارزیابی گردید. داده ها با استفاده از پرسشنامه جمع آوری و با نرم افزار آماری SPSS(ویرایش ۱۱۵) و آزمون های آماری ناپارامتری (کای دو، مک نمار، ویلکاکسون و من ویتنی) در سطح معنی داری P<0.05 مورد تجزیه و تحلیل قرار گرفتند.
یافته ها: پس از مداخله آموزشی میانگین امتیازات آگاهی، نگرش، هنجارهای انتزاعی، درک کنترل رفتار، قصد و عملکرد نسبت به ماموگرافی در گروه مورد به صورت معنی داری افزایش پیدا کرد؛ این تغییرات در گروه شاهد معنی دار نبود.
نتیجه گیری: بر اساس این مطالعه، الگوی رفتار برنامه ریزی شده تاثیر قابل قبولی بر ارتقای رفتار ماموگرافی دارد. پیشنهاد می شود جهت ارتقای انجام ماموگرافی از این الگو استفاده شود.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.