تاثیر تغذیه لارو قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) با ناپلی Artemiaurmiana غنی شده با روغن های گیاهی بر مقاومت در برابر تنش دما، شوری و کمبود اکسیژن


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۹۷,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 تاثیر تغذیه لارو قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) با ناپلی Artemiaurmiana غنی شده با روغن های گیاهی بر مقاومت در برابر تنش دما، شوری و کمبود اکسیژن دارای ۱۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد تاثیر تغذیه لارو قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) با ناپلی Artemiaurmiana غنی شده با روغن های گیاهی بر مقاومت در برابر تنش دما، شوری و کمبود اکسیژن  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تاثیر تغذیه لارو قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) با ناپلی Artemiaurmiana غنی شده با روغن های گیاهی بر مقاومت در برابر تنش دما، شوری و کمبود اکسیژن،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن تاثیر تغذیه لارو قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) با ناپلی Artemiaurmiana غنی شده با روغن های گیاهی بر مقاومت در برابر تنش دما، شوری و کمبود اکسیژن :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مجله علوم و فنون دریایی ایران

تعداد صفحات :۱۳

استرس های غیر حاد می توانند فعالیت های رفتاری و فیزیولوژیک آبزیان پرورشی را تحت تاثیر قرار دهند و به کاهش مقاومت در برابر بیماری، سرعت رشد و همچنین کاهش تولید منجر شوند. آرتمیای غنی شده با مواد مغذی ضروری خصوصا اسیدهای چرب بلند زنجیره جهت افزایش رشد و درصد بقا و مقاومت در برابر تنش های محیطی و بیماری های عفونی در گونه های مختلف آبزیان مورد استفاده قرار گرفته است. در این تحقیق تاثیر تغذیه لارو قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) با ناپلی Artemiaurmiana غنی شده با روغن های گیاهی بر مقاومت در برابر تنش های محیطی دما، شوری و کمبود اکسیژن مورد بررسی قرار گرفت. آزمایشات در قالب ۶ تیمار مختلف و با سه تکرار در هر تیمار به مدت ۱۰ روز انجام گرفت. لاروهای ماهی قزل آلا از مرحله شروع تغذیه خارجی در قالب ۶ تیمار غذایی شامل (۱) غذای کنسانتره تجاری، (۲) ناپلی غنی شده با روغن ماهی، (۳) ناپلی غنی شده با روغن آفتابگردان، (۴) ناپلی غنی شده با روغن کلزا، (۵) ناپلی غنی شده با روغن سویا و (۶) ناپلی تازه تخم گشایی شده تغذیه شدند. نتایج تحقیق نشان داد تفاوت معنی داری در مقاومت لاروها در برابر استرس های حرارتی (۲۰ و ۲۵ درجه سانتی گراد)، استرس شوری (۱۰، ۱۵ و ۲۰ میلی گرم در لیتر) و استرس کمبود اکسیژن (۵ ppm)، بین تیمارها وجود دارد. بالاترین درصد بازماندگی لاروها تحت کلیه استرس های اعمال شده (جز در یک مورد) مربوط به تیماری بود که از ناپلی غنی شده با روغن کلزا تغذیه کرده بودند که بطور معنی داری نسبت به لاروهایی که غذای کنسانتره مصرف کرده بودند بالاتر بود ولی در اکثر موارد با لاروهایی که از آرتمیای غنی شده با روغن ماهی تغذیه کرده بودند اختلاف معنی دار نداشت.

کلید واژه: قزل آلا، تغذیه آغازین، آرتمیا، غنی سازی، استرس های محیطی

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.