مقاله مقایسه زمان ترانزیت روده بزرگ در سندرم روده تحریک پذیر با علامت غالب یبوست و یبوست عملکردی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
18 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله مقایسه زمان ترانزیت روده بزرگ در سندرم روده تحریک پذیر با علامت غالب یبوست و یبوست عملکردی دارای ۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله مقایسه زمان ترانزیت روده بزرگ در سندرم روده تحریک پذیر با علامت غالب یبوست و یبوست عملکردی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله مقایسه زمان ترانزیت روده بزرگ در سندرم روده تحریک پذیر با علامت غالب یبوست و یبوست عملکردی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله مقایسه زمان ترانزیت روده بزرگ در سندرم روده تحریک پذیر با علامت غالب یبوست و یبوست عملکردی :

مقاله مقایسه زمان ترانزیت روده بزرگ در سندرم روده تحریک پذیر با علامت غالب یبوست و یبوست عملکردی که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در بهار ۱۳۸۷ در گوارش از صفحه ۷ تا ۱۱ منتشر شده است.
نام: مقایسه زمان ترانزیت روده بزرگ در سندرم روده تحریک پذیر با علامت غالب یبوست و یبوست عملکردی
این مقاله دارای ۵ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله یبوست عملکردی
مقاله IBS با علامت غالب یبوست
مقاله ترانزیت روده بزرگ

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
زمینه و هدف: دو زیرگروه عمده یبوست عبارتند از (۱) یبوست عملکردی (Functional Constipation-FC)،‌ (۲) سندروم روده تحریک پذیر (Irritable Bowel Syndrome) با علامت غالب یبوست (Constipation Irritable bowel Syndrome-C-IBS) که این دو با استفاده از معیارهای Rome II قابل افتراق هستند. با توجه به ارزش زمان ترانزیت کولون (Colonic Transit Time-CTT) در تعیین پیش آگهی و درمان بیماران مبتلا به یبوست تصمیم گرفتیم تا CTT این دو گروه از بیماران را با هم مقایسه کنیم تا در صورت وجود تفاوت آماری واضح، از معیارهای Rome II به طور کاربردی در بالین استفاده شود.
روش بررسی: افراد بالغ مبتلا به یبوست بر اساس معیارهای Rome II به دو گروه FC و C-IBS تقسیم شدند. هر دو گروه ۶ روز متوالی روزانه ۱۰ مارکررادیواوپک را استفاده کردند و روز هفتم از بیماران رادیوگرافی ساده شکم به عمل آمد. تعداد مارکرها در کولون راست و چپ و رکتوسیگموئید شمرده شد و زمان ترانزیت کلون و هر کدام از قسمتهای کولون بر حسب ساعت محاسبه شد.
یافته ها: ۴۵ بیمار FC و ۴۵ بیمار C-IBC وارد مطالعه شدند. زمان ترانزیت کولون در %۴۲ بیماران FC و %۵۵ بیماران C-IBS طبیعی بود. میانگین زمان ترانزیت کل روده در بیماران FC طولانی تر از گروه IBS بود ولی در سطح معنی داری آماری نبود. میانگین زمان ترانزیت رکتوسیگموئید به طور معنی داری در بیماران FC طولانی تر از گروه IBS بود (p-value=0.008). در کولون راست و چپ اختلاف و تفاوت معنی داری مشاهده نشد.
نتیجه گیری: هر چند که در گروه C-IBS زمانهای CTT کوتاهتری را می توان در نظر داشت ولی در کل به نظر نمی رسد که افتراق دو گروه بر اساس معیارهای Rome II آنقدر باشد که بتواند در درمان مورد نظر قرار گیرد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.