مقاله تاثیر مراقبت در منزل در پیشگیری از بستری مجدد مددجویان اسکیزوفرنیک حاد


در حال بارگذاری
12 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله تاثیر مراقبت در منزل در پیشگیری از بستری مجدد مددجویان اسکیزوفرنیک حاد دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تاثیر مراقبت در منزل در پیشگیری از بستری مجدد مددجویان اسکیزوفرنیک حاد  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تاثیر مراقبت در منزل در پیشگیری از بستری مجدد مددجویان اسکیزوفرنیک حاد،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تاثیر مراقبت در منزل در پیشگیری از بستری مجدد مددجویان اسکیزوفرنیک حاد :

مقاله تاثیر مراقبت در منزل در پیشگیری از بستری مجدد مددجویان اسکیزوفرنیک حاد که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در پاییز ۱۳۸۸ در پژوهش پرستاری از صفحه ۵۹ تا ۶۶ منتشر شده است.
نام: تاثیر مراقبت در منزل در پیشگیری از بستری مجدد مددجویان اسکیزوفرنیک حاد
این مقاله دارای ۸ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله اسکیزوفرنیا
مقاله پرستاری
مقاله مراقبت در منزل
مقاله بستری مجدد

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
مقدمه: یکی از مشکلات در درمان بیماران اسکیزوفرنیک بستری های مکرر این بیماران می باشد. هدف از این پژوهش بررسی تاثیر خدمات مراقبت در منزل در پیشگیری از میزان بستری مجدد بیماران اسکیزوفرنیک بود.
روش: این پژوهش از نوع نیمه تجربی بوده است که در آن ۴۸ مددجوی اسکیزوفرنیک حاد به طور تصادفی در دو گروه آزمون (۲۴ نفر) و کنترل (۲۴ نفر) جای گرفتند، برای گروه آزمون پس از ترخیص از بیمارستان مراقبت های پرستاری در منزل انجام گردید و برای گروه کنترل این مداخله انجام نگردید و روش جاری شامل تعیین وقت برای مراجعه مددجو به درمانگاه روانی جهت ادامه درمان ها انجام گشت دو گروه در دونوبت ۳ و ۶ ماه پس از ترخیص از نظر بستری مجدد مقایسه شدند. برای تجزیه تحلیل داده ها از جداول توزیع فراوانی مطلق و نسبی و همچنین برای بررسی روابط بین متغیرها آزمون آماری تی مستقل و آزمون مجذور کای استفاده گردید.
یافته ها: نتایج نشان داد که پس از ۳ ماه پیگیری در گروه کنترل تعداد ۶ نفر از ۲۴ مددجو (%۲۵) بستری مجدد شدند که این میزان در گروه آزمون صفر بود (%۰) یعنی هیچ یک از مددجویان بستری مجدد نداشتند (p=0.001) و میزان بستری مجدد پس از ۶ ماه در گروه آزمون ۵ نفر (%۲۱) و در گروه کنترل ۱۱ نفر (%۴۶) بود (p=0.002).
نتیجه گیری: استمرار مراقبت های پرستاری پس از ترخیص، در منزل در کاهش بستری مجدد موثر است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.