مهار مسیر TGF-b به وسیله تکنیک RNAi در سلول های بنیادی خون ساز کشت داده شده روی داربست سه بعدی DBM «ماتریکس استخوانی معدنی زداشده»


در حال بارگذاری
15 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مهار مسیر TGF-b به وسیله تکنیک RNAi در سلول های بنیادی خون ساز کشت داده شده روی داربست سه بعدی DBM «ماتریکس استخوانی معدنی زداشده» دارای ۱۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مهار مسیر TGF-b به وسیله تکنیک RNAi در سلول های بنیادی خون ساز کشت داده شده روی داربست سه بعدی DBM «ماتریکس استخوانی معدنی زداشده»  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مهار مسیر TGF-b به وسیله تکنیک RNAi در سلول های بنیادی خون ساز کشت داده شده روی داربست سه بعدی DBM «ماتریکس استخوانی معدنی زداشده»،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مهار مسیر TGF-b به وسیله تکنیک RNAi در سلول های بنیادی خون ساز کشت داده شده روی داربست سه بعدی DBM «ماتریکس استخوانی معدنی زداشده» :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مجله دانشکده پزشکی

تعداد صفحات :۱۳

زمینه و هدف: خون بندناف در پیوند مغز استخوان، به علت دوز پایین سلول های CD34+ دارای محدودیت هایی است که می بایست این سلول ها مورد تزاید قرار گیرند. تکثیر سلول های بنیادی با استفاده از افزایش فعالیت خود تکثیری آن ها در شرایط آزمایشگاهی روی داربست DBM (ماتریکس استخوانی معدنی زدا شده) پوشیده شده با سلول های پروژنیتور مزانشیمی یعنی سلول های بنیادی سوماتیک غیر محدود شده (USSC) پیشنهاد می شود. مسیر TGF-b از عوامل مهم مهاری برای فعالیت خود تجدید شوندگی سلول های بنیادی است که در این تحقیق از هم زمانی کشت برون تن (Ex vivo) و مهار مسیر TGF-b با کمک تکنیک RNAi استفاده شد.روش بررسی: سلول های USSC، از خون بندناف جدا شده و سپس روی داربست DBM و هم کف پلیت، به عنوان لایه مغذی، پوشش داده شدند. سلول های CD34+ با روش Magnetic- Activated Cell Sorting (MACS) از جفت انسانی تخلیص و در شرایط دو بعدی و سه بعدی هم کشتی، با siRNA علیه TGFbR2 تیمار شدند. میزان سرکوب بیان ژن مربوطه با Real- Time PCR کمی بررسی شدند. در نهایت شمارش سلولی، فلوسایتومتری و فعالیت کلنی زایی سلول ها مورد ارزیابی قرار گرفت.یافته ها: کشت سه بعدی به همراه مهار ژن TGFbR2 موجب افزایش قابل توجه ۴۱±۰.۷ برابر سلول های CD34+ شد. ولی افزایش نسبت تزاید در دو بعدی ساده بیش از سه بعدی بود و نیز بیش ترین مهار بیان ژن، بیش ترین افزایش در مارکر سطحی با آنالیز فلوسایتومتری در حالت کشت دو بعدی ساده نشان داده شد (P<0.05).نتیجه گیری: بنابراین از نظر موثر بودن سیستم انتقال RNAi، کشت دو بعدی ساده نسبت به سه بعدی کارآمدتر بود به طوری که سلول ها آزادی کم تر داشته و بیش تر با سلول های لایه مغذی درگیر بودند.

کلید واژه: سلول های بنیادی خون بندناف، سلول های USSC، داربست DBM، مسیر TGF-b، siRNA

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.