فراوانی عوامل خطر سرطان رکتوم در ۱۰۰ بیمار مراجعه کننده به بخش رادیوتراپی مرکز آموزشی و درمانی امام رضا (ع) تبریز


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 فراوانی عوامل خطر سرطان رکتوم در ۱۰۰ بیمار مراجعه کننده به بخش رادیوتراپی مرکز آموزشی و درمانی امام رضا (ع) تبریز دارای ۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد فراوانی عوامل خطر سرطان رکتوم در ۱۰۰ بیمار مراجعه کننده به بخش رادیوتراپی مرکز آموزشی و درمانی امام رضا (ع) تبریز  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی فراوانی عوامل خطر سرطان رکتوم در ۱۰۰ بیمار مراجعه کننده به بخش رادیوتراپی مرکز آموزشی و درمانی امام رضا (ع) تبریز،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن فراوانی عوامل خطر سرطان رکتوم در ۱۰۰ بیمار مراجعه کننده به بخش رادیوتراپی مرکز آموزشی و درمانی امام رضا (ع) تبریز :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مجله پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تبریز

تعداد صفحات :۶

زمینه و اهداف: به نظر می رسد عوامل محیطی و شیوه زندگی مردم نقش مهمی در شیوع سرطان کولورکتال دارند بطوریکه این بیماری سومین سرطان شایع در جهان بوده و میزان ابتلا به آن در سال ۲۰۰۲ بیش از ۱ میلیون بیمار بوده است. در ایران میزان فراوانی سرطان کولورکتال در دهه های اخیر افزایش چشمگیر داشته و میزان شیوع آن در حد بالایی در جهان قرار دارد. هدف از این مطالعه تعیین یافته های اپیدمیولوژیک در خصوص همراهی بین عوامل خطرها و سرطان رکتال ایرانی بوده است.مواد و روش ها: جهت آزمون همراهی بین عوامل خطرهایی مانند شیوه زندگی، سابقه فامیلی، دیابت، هایپرتانسیون و… یک مطالعه مقطعی با ۱۰۰ بیمار مبتلا به سرطان رکتوم که به بخش رادیوتراپی بیمارستان امام رضا مراجعه نموده اند، طراحی شد. داده ها در نرم افزار SPSS-16 مورد آنالیز قرار گرفت.یافته ها: این مطالعه شامل ۳۰ زن و ۷۰ مرد با میانگین سنی ۴۹.۳±۵.۱ سال بود. فعالیت فیزیکی کم، رژیم غذایی کم فیبر، چاقی و سیگار در %۹۶.۹، %۶۲.۲، ۴۱% و ۴۲% یافت شد. دیابت، هایپرتانسیون و دیس لیپیدمی در ۲۷%، ۳۷% و ۲۷% بیماران وجود داشت.نتیجه گیری: شیوه زندگی یک عامل خطر مهم در افزایش خطر ابتلا به سرطان کولورکتال می باشد. از بین عوامل محیطی و رژیم غذایی موثر در سرطان رکتوم، رژیم غذایی پرفیبر همراهی بیشتری با کاهش خطر بروز سرطان رکتوم دارد. فعالیت فیزیکی کم ارتباط معنی داری با سرطان رکتوم دارد. همچنین سندرم متابولیک (چاقی، دیابت، هایپرتانسیون و دیس لیپیدمی) با سرطان رکتوم همراهی معنی داری دارد.

کلید واژه: سرطان رکتوم، عوامل خطر، عوامل محیطی، شیوه زندگی

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.