مقاله فرمولاسیون گرانول جوشان گلوکوزامین


در حال بارگذاری
14 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
18 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله فرمولاسیون گرانول جوشان گلوکوزامین دارای ۱۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله فرمولاسیون گرانول جوشان گلوکوزامین  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله فرمولاسیون گرانول جوشان گلوکوزامین،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله فرمولاسیون گرانول جوشان گلوکوزامین :

مقاله فرمولاسیون گرانول جوشان گلوکوزامین که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در ۱۳۸۹ در مجله علمی پزشکی جندی شاپور از صفحه ۲۱ تا ۳۴ منتشر شده است.
نام: فرمولاسیون گرانول جوشان گلوکوزامین
این مقاله دارای ۱۴ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله گلوکوزامین
مقاله گرانول
مقاله جوشان

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
زمینه و هدف: گلوکزآمین یک قندآمین طبیعی است که از روند تخریب مفاصل در استئوآرتریت جلوگیری می کند. با توجه به عدم وجود فرآورده جوشان گلوکزآمین و مزایای آن، ازجمله بهبود پذیرش بیمار و مصرف راحت فرآورده برای سالمندان، اقدام به تهیه گرانول جوشان گلوکزآمین گردید.
روش بررسی: ابتدا ریزش، تراکم پذیری و میزان حلالیت پودر گلوکزآمین در آب بررسی شد. سپس با استفاده از طراحی آزمون، ۲۷ فرمول گلوکزآمین به روش گرانولاسیون خشک تهیه گردید. متغیرهای مستقل شامل: نسبت اجزا جوشش، نسبت دی کلسیم فسفات (DCP) به مانیتول و اندازه ذره ای بودند. پاسخ های آزمون سرعت ریزش،pH و عمر قفسه ای بودند. با استفاده از نقاط اشتراک محدوده بهینه پاسخ ها، فرمولاسیون برتر انتخاب و پس از انجام کنترل های فیزیکوشیمیایی لازم، طعم دهنده، شیرین کننده و رنگ به آن افزده شد.
یافته ها: نتایج نشان داد که داروی گلوکزآمین دارای قابلیت ریزش و تراکم پذیری مطلوبی نیست، ولی حلالیت خوبی در آب دارد. تغییر میزان اجزا جوشش اثر کمی بر سرعت ریزش داشت، ولی تاثیر نسبتDCP به مانیتول و اندازه ذره ای معنادار بود. هر ۳ متغیر مستقل بر عمر قفسه ای موثر بودند، ولی نسبت DCP به مانیتول کمترین اثر را داشت.
نتیجه گیری: با استفاده از طراحی فاکتوریال برای فرمولاسیون گرانول جوشان گلوکزآمین، می توان با آزمون های کمتر و در زمان کوتاهتر به فرمولاسیون بهینه دست یافت. فرمولاسیون نهایی حاوی گلوکزآمین، بیکربنات سدیم، اسیدتارتاریک، اسیدسیتریک، مانیتول، DCP، پلی اتیلن گلیکول ۴۰۰۰، آسپارتام، رنگ و طعم دهنده بود. همچنین تاریخ انقضا این فرآورده ۵۳۰ روز بود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.