ارزیابی فرآیند تکثیر سلولی فولیکولهای تخمدان با استفاده از تکنیک ایمونوهیستوشیمی PCNA در رت های هیپوتیروئید


در حال بارگذاری
16 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 ارزیابی فرآیند تکثیر سلولی فولیکولهای تخمدان با استفاده از تکنیک ایمونوهیستوشیمی PCNA در رت های هیپوتیروئید دارای ۱۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد ارزیابی فرآیند تکثیر سلولی فولیکولهای تخمدان با استفاده از تکنیک ایمونوهیستوشیمی PCNA در رت های هیپوتیروئید  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی ارزیابی فرآیند تکثیر سلولی فولیکولهای تخمدان با استفاده از تکنیک ایمونوهیستوشیمی PCNA در رت های هیپوتیروئید،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن ارزیابی فرآیند تکثیر سلولی فولیکولهای تخمدان با استفاده از تکنیک ایمونوهیستوشیمی PCNA در رت های هیپوتیروئید :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مجله علمی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی همدان

تعداد صفحات :۱۴

مقدمه و هدف: عملکرد تناسلی طبیعی در زنان، نیازمند پیام های هورمونی هیپوتالاموسی، هیپوفیزی و تخمدانی است. کاهش تولید و ترشح هورمون های تیروئیدی مشخصه هیپوتیروئیدی اولیه می باشد. طی مراحل رشد فولیکولار، کمپلکس PCNA (Proliferation Cell Nuclear Antigen) و سیکلین D نقش مهمی در تنظیم فرآیند تکثیر سلولی در فولیکولهای تخمدان ایفا می کند. هدف از این مطالعه تعیین شاخص تکثیر سلولی ناشی از کاهش هورمونهای تیروئیدی و چگونگی تغییرات این فرآیند در فولیکولهای تخمدان رت می باشد.روش کار: در این مطالعه تجربی تعداد ۲۰ سر موش صحرائی ماده نژاد ویستار به دو گروه تجربی و کنترل تقسیم شدند. گروه تجربی با استفاده از داروی پروپیل تیواوراسیل (PTU) به میزان ۵۰۰ میلی گرم در لیتر آب آشامیدنی تیروئیدکتومی شیمیایی شدند. گروه کنترل فقط آب آشامیدنی معمولی دریافت کردند. پس ازگذشت سه هفته رت ها قربانی شدندوتخمدانهای آنهاپس ازتشریح برای آماده سازی بافتی فیکس گردید. جهت تعیین شاخص تکثیرسلولی از تکنیک ایمونوهیستوشیمی PCNA و برای شمارش سلول ها از روش استرئولوژیک استفاده شد.نتایج: ایندکس تکثیر سلولی به تناوب رشد فولیکولار از فولیکول Preantral تا فولیکول Graafian کاهش معنی داری را در گروه هیپوتیروئید نشان داد (P<0.05)، ولیکن در فولیکولهای با آنتروم گسترده افزایش مختصری مشاهده گردید که البته معنی دار نبود (P>0.05). مشخص شد که شروع بیان PCNA از اوایل رشد فولیکول Primary آغاز می شود. در گروه های مورد مطالعه سلول PCNA مثبت در فولیکولهای Primordial مشاهده نگردید.نتیجه نهایی: بر طبق نتایج این مطالعه این فرضیه مطرح می شود که ممکن است افزایش ابتدایی در سلولهای گرانولوزا در فولیکولهای در حال رشد بواسطه سلولهای مجاور فولیکول و موجود در استرومای تخمدان صورت پذیرد. تغییرات هورمونی متعاقب کاهش هورمون های تیروئیدی ممکن است به شدت بر شاخص تکثیر سلولی اثر بگذارد و منجر به دژنراسیون سریعتر فولیکولها شود.

کلید واژه: استرئولوژی، تکثیر سلولی، فولیکولوژنز، کم کاری تیروئید، موش

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.