عنوان فارسی: بررسی سیمای پیر در ابیات عرفانی با تکیه بر مثنوی مولوی (عنوان عربی: شیخ الطریقه فی ادب العرفانی و خصوصا من خلال مثنوی المولوی)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 عنوان فارسی: بررسی سیمای پیر در ابیات عرفانی با تکیه بر مثنوی مولوی (عنوان عربی: شیخ الطریقه فی ادب العرفانی و خصوصا من خلال مثنوی المولوی) دارای ۲۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد عنوان فارسی: بررسی سیمای پیر در ابیات عرفانی با تکیه بر مثنوی مولوی (عنوان عربی: شیخ الطریقه فی ادب العرفانی و خصوصا من خلال مثنوی المولوی)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی عنوان فارسی: بررسی سیمای پیر در ابیات عرفانی با تکیه بر مثنوی مولوی (عنوان عربی: شیخ الطریقه فی ادب العرفانی و خصوصا من خلال مثنوی المولوی)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن عنوان فارسی: بررسی سیمای پیر در ابیات عرفانی با تکیه بر مثنوی مولوی (عنوان عربی: شیخ الطریقه فی ادب العرفانی و خصوصا من خلال مثنوی المولوی) :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : پژوهش های اعتقادی کلامی (علوم اسلامی)

تعداد صفحات :۲۲

چکیده فارسی:سیمای پیر در عرفان اسلامی دارای جایگاه ویژه ای است. کتاب های عرفانی نیز کم و بیش، به ترسیم و توصیف سیمای پیر پرداخته اند و اهمیت و لزوم آن را به روشنی برشمرده اند که در این میان حدیقه سنائی، منطق الطیر عطار، مثنوی مولوی و دیوان حافظ دارای اهمیت خاص و نقش بنیادی بوده اند. با نگاهی عمیق به واژه پیر و بررسی تجلی شخصیت عرفانی او و وجودش در ادبیات عرفانی در ابتدا و سپس در آثار این شاعران و عارفان بزرگ می توان به اهمیت و تاثیر سیمای پیر در هر یک از آثار فوق و جامعه آن زمان دست یافت، در این مقاله در فصل های مختلف به صورت مجزا و به تفصیل به توضیح و بررسی سیمای پیر در هر یک از این آثار پرداخته شده است، و باید توجه داشت که این بزرگان با آفرینش این آثار به فهم هر چه بیشتر اوضاع و احوال عرفانی شاعران بزرگ از ورای آموزه های عرفانی و تجربیات شخصی آنان کمک شایانی کرده اند. مقایسه سیمای پیر در این چهار اثر در روشن شدن هر چه بهتر برخی از زوایای اعمال و رفتار پیر و درک صحیح این متون بی تاثیر نخواهد بود.

چکیده عربی:معرفه شیخ الطریقه و سیماه فی العرفان الإسلامی تتمع بأهمیه بالغه قد اهتمت الکتب العرفانیه فی ترسیمها و بیان أهمیتها. تحضی حدیقه سنائی و منطق الطیر للعطار والمثنوی للرومی و دیوان حافظ بدور أساسی فی بیان خصائص شیخ الطریقه. نتعرف خلالها عل مصطلح الشیخ و تجلی شخصیته العرفانیه وحضوره فی الأدب الفارسی ابتداءا و فی الآثار المذکوره ثانیا و تأثیر سمات الشیخ فی کل منها و فی مجتمع ذلک العصر. تتمع کل من هذه بدور عظیم فی بیان أحوال الشاعر العارف عبر التعالیم العرفانیه والتجارب الشخصیه لکل منهم. و یتضح خلالها بعض دواعی الطریقه التی یملیها الشیخ علی المرید والفهم الصحیح لها.

کلید واژه: کلیدواژه فارسی: پیر، عرفان، سنائی، عطار، مولوی، حافظ (کلیدواژه عربی: شیخ الطریقه، العرفان، سنائی، العطار، الرومی، حافظ)

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.