مقاله بررسی الگوی لیپیدی سرم و شیوع اختلالات آن در بالغین شهر گناباد در سال ۱۳۸۷


در حال بارگذاری
18 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
5 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی الگوی لیپیدی سرم و شیوع اختلالات آن در بالغین شهر گناباد در سال ۱۳۸۷ دارای ۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی الگوی لیپیدی سرم و شیوع اختلالات آن در بالغین شهر گناباد در سال ۱۳۸۷  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی الگوی لیپیدی سرم و شیوع اختلالات آن در بالغین شهر گناباد در سال ۱۳۸۷،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی الگوی لیپیدی سرم و شیوع اختلالات آن در بالغین شهر گناباد در سال ۱۳۸۷ :

مقاله بررسی الگوی لیپیدی سرم و شیوع اختلالات آن در بالغین شهر گناباد در سال ۱۳۸۷ که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در پاییز ۱۳۸۸ در افق دانش از صفحه ۵۷ تا ۶۲ منتشر شده است.
نام: بررسی الگوی لیپیدی سرم و شیوع اختلالات آن در بالغین شهر گناباد در سال ۱۳۸۷
این مقاله دارای ۶ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله لیپید پروفایل
مقاله دیس لیپیدمی
مقاله کلسترول
مقاله گناباد

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
زمینه و هدف: بیماری های عروق کرونر یکی از علل عمده مرگ و میر در دنیا بوده و دیس لیپیدمی یکی از مهمترین عوامل مستعدکننده افراد نسبت به این بیماری ها می باشد. نظر به اهمیت کنترل دیس لیپیدمی در جلوگیری از بروز این بیماری ها، مطالعه حاضر به منظور تعیین شیوع این اختلالات در شهر گناباد صورت پذیرفت.
روش تحقیق: در این مطالعه توصیفی به روش خوشه ای تصادفی ۶۰۶ نفر (۴۰۱ زن و ۲۰۵ مرد) با میانگین سنی ۳۹۴۱±۱۲۵۶ انتخاب و مقادیر لیپیدهای سرم شامل تری گلیسرید، کلسترول تام،LDL-C و HDL-C در حالت ناشتا اندازه گیری گردید. داده ها توسط آزمونهای آماری مجذورکای، تست تی و آنالیز واریانس با استفاده از نرم افزار SPSS مورد تجزیه و تحلیل قرار گرفت.
یافته ها: در بین موارد دیس لیپیدمی، شایع ترین اختلال مقادیر بالای (۱۳۰ mg/dl) LDL-C کلسترول تام (۲۰۰ mg/dl) بود که به ترتیب در ۶/۴۹ و ۶/۴۵ درصد افراد و کمترین شیوع مربوط به مقادیر پایین HDL-C بود که به ترتیب در ۵/۱۷ و ۶/۱۱ درصد مردان و زنان مشاهده گردید. شیوع هیپرتری گلیسریدمی و هیپرکلسترولمی در مردان و مقادیر بالای LDL-C در زنان بیشتر از جنس مخالف بود. مقادیر HDL-C در مردان به طور معنی داری کمتر از زنان بود. ارتباط معنی دار بین سن و میانگین چربی های خون مشاهده شد. میانگین تری گلیسرید، کلستروم تام وLDL-C به تدریج تا سنین ۵۹-۵۰ سال افزایش و سپس کاهش نشان داد. شیوع اختلالات چربیها بجز HDL-C در افراد بالای ۴۰ سال به طور معنی داری بیشتر از افراد جوانتر بود.
نتیجه گیری: با توجه به شیوع نسبتا بالای موارد دیس لیپیدمی در جمعیت مورد مطالعه، ارایه آموزش های لازم در جهت اصلاح الگوی مصرف مواد غذایی و افزایش فعالیت های بدنی جهت جلوگیری از ابتلا به بیماری های قلبی عروقی ضروری است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.