مقاله مقایسه عملکرد و شاخص های فیزیولوژیکی رشد در ارقام بهاره گونه های کلزا
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله مقایسه عملکرد و شاخص های فیزیولوژیکی رشد در ارقام بهاره گونه های کلزا دارای ۲۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله مقایسه عملکرد و شاخص های فیزیولوژیکی رشد در ارقام بهاره گونه های کلزا کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله مقایسه عملکرد و شاخص های فیزیولوژیکی رشد در ارقام بهاره گونه های کلزا،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله مقایسه عملکرد و شاخص های فیزیولوژیکی رشد در ارقام بهاره گونه های کلزا :
مقاله مقایسه عملکرد و شاخص های فیزیولوژیکی رشد در ارقام بهاره گونه های کلزا که چکیدهی آن در زیر آورده شده است، در ۱۳۸۸ در مجله به نژادی نهال و بذر (نهال و بذر) از صفحه ۴۰۱ تا ۴۱۷ منتشر شده است.
نام: مقایسه عملکرد و شاخص های فیزیولوژیکی رشد در ارقام بهاره گونه های کلزا
این مقاله دارای ۱۷ صفحه میباشد، که برای تهیهی آن میتوانید بر روی گزینهی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله کلزای معمولی (B. napus)
مقاله شلغم روغنی (B. rapa)
مقاله خردل هندی (B. juncea)
مقاله شاخص های رشدی
مقاله عملکرد دانه
چکیده و خلاصهای از مقاله:
به منظور بررسی عملکرد و شاخص های فیزیولوژیکی رشد در بین ۱۳ رقم بهاره کلزا از سه گونه Brassica napus،Brassica rapa و Brassica Juncea آزمایشی در مزرعه تحقیقاتی ایستگاه تحقیقات کشاورزی و منابع طبیعی طرق، مشهد در قالب طرح بلوک های کامل تصادفی با چهار تکرار به اجرا درآمد. نتایج تجزیه واریانس نشان داد که بین ارقام از نظر عملکرد، ماده خشک کل و شاخص سطح برگ تفاوت معنی داری وجود داشت. میانگین عملکرد دانه در ارقام بهاره گونه کلزای معمولی (B. napus) بیشتر از ارقام گونه شلغم روغنی (B. rapa) بود. به جز سرعت رشد نسبی، مقادیر سایر شاخص های رشد در ارقام گونه کلزای معمولی بیشتر از ارقام گونه شلغم روغنی بود. حداکثر ماده خشک کل با دریافت ۱۱۰۵۳ درجه روز رشد و در مرحله پر شدن غلاف به دست آمد. حداکثر سطح سبز با دریافت ۷۴۴۷ درجه روز رشد و در مرحله گلدهی به دست آمد و بعد از آن شاخص سطح سبز به طور تدریجی و با شیب ملایم کاهش یافت. حداکثر سرعت رشد محصول با دریافت ۸۶۷۹ درجه روز رشد و در مرحله پایان گلدهی حاصل شد. در بررسی ضرایب همبستگی مجموع گونه ها و داخل گونه ها مشاهده شد که ماده خشک کل وشاخص سطح برگ دارای ضرایب بالاتر همبستگی نسبت به سایر شاخص های رشدی با عملکرد بودند.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.