بکارگیری روش P-CEIA در تشخیص سریع سالمونلا در فرآورده های لبنی


در حال بارگذاری
18 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
6 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بکارگیری روش P-CEIA در تشخیص سریع سالمونلا در فرآورده های لبنی دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بکارگیری روش P-CEIA در تشخیص سریع سالمونلا در فرآورده های لبنی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بکارگیری روش P-CEIA در تشخیص سریع سالمونلا در فرآورده های لبنی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بکارگیری روش P-CEIA در تشخیص سریع سالمونلا در فرآورده های لبنی :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مجله میکروب شناسی پزشکی ایران

تعداد صفحات :۸

لطفا برای مشاهده چکیده به متن کامل (PDF) مراجعه فرمایید.

کلید واژه: پلی میکسین B، سالمونلا، P-CEIA

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.