بررسی اثرات استرس زدایی تغذیه لارو ماهی طلایی (Carasius auratus) با آرتمیای غنی شده با اسیدهای چرب غیر اشباع و ویتامین C


در حال بارگذاری
11 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی اثرات استرس زدایی تغذیه لارو ماهی طلایی (Carasius auratus) با آرتمیای غنی شده با اسیدهای چرب غیر اشباع و ویتامین C دارای ۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی اثرات استرس زدایی تغذیه لارو ماهی طلایی (Carasius auratus) با آرتمیای غنی شده با اسیدهای چرب غیر اشباع و ویتامین C  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی اثرات استرس زدایی تغذیه لارو ماهی طلایی (Carasius auratus) با آرتمیای غنی شده با اسیدهای چرب غیر اشباع و ویتامین C،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی اثرات استرس زدایی تغذیه لارو ماهی طلایی (Carasius auratus) با آرتمیای غنی شده با اسیدهای چرب غیر اشباع و ویتامین C :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : آبزیان و شیلات

تعداد صفحات :۹

استفاده از غذای زنده در آبزی پروری از نظر بهبود کیفیت لاروها حائز اهمیت است. آرتمیای غنی شده با مواد مغذی ضروری خصوصا اسیدهای چرب غیر اشباع بلند زنجیره و ویتامین C جهت افزایش رشد، درصد بقا و مقاومت در برابر تنش های محیطی و بیماری های عفونی در گونه های مختلف آبزیان مورد استفاده قرار گرفته است. هدف از این پژوهش بررسی تاثیر ناپلیوس های آرتمیای غنی شده با مخلوطی از ویتامین C و اسیدهای چرب غیر اشباع بلند زنجیره در تغذیه آغازین ماهی طلایی در یک دوره سه هفته ای بوده و اثر چهار تیمار غذایی با سه تکرار برای هر تیمار، بر لاروهای ماهی طلایی مورد ارزیابی قرار گرفت (تیمار ۱: غذای کنسانتره تجاری (تیمار شاهد) تیمار ۲: ناپلیوس آرتمیای اینستار I، تیمار ۳: آرتمیای غنی شده با مخلوطی از اسیدهای چرب غیر اشباع و ویتامین C و تیمار ۴: مخلوط آرتمیای غنی شده و غذای کنسانتره (هر کدام به میزان ۵۰%). نتایج نشانگر تفاوت معنی دار بین تیمارها از نظر رشد لاروها بود (۰.۰۵>P). میزان رشد لاروها در گروه تغذیه شده با مخلوط غذای کنسانتره و ناپلیوس آرتمیای غنی شده با اسیدهای چرب غیر اشباع بلند زنجیره و آسکوربیل پالمیتات نسبت به سایر گروه ها به طور معنی داری بالاتر بود و تغذیه ۱۰۰% با ناپلیوس های آرتمیا باعث کاهش رشد لاروها گردید.همچنین تفاوت معنی داری بین تیمارهای مختلف از نظر درصد بقا و مقاومت در برابر استرس حرارتی بالا و استرس کمبود اکسیژن، تفاوت معنی دار آماری مشاهده شد (۰.۰۵>P). بیشترین درصد بقا و مقاومت لاروها به استرس های محیطی، مربوط به گروه ۱۰۰% تغذیه شده با ناپلیوس های آرتمیای غنی شده با مخلوط اسیدهای چرب غیر اشباع بلند زنجیره و آسکوربیل پالمیتات بود.

کلید واژه: ماهی طلایی، آرتمیای غنی شده، ویتامین C، اسیدهای چرب غیر اشباع، تغذیه لاروی، استرس

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.