پهنه بندی وضعیت بیابان زایی منطقه خضرآباد- اله آباد دشت یزد با استفاده از مدل IMDPA و با تاکید بر معیارهای آب و خاک


در حال بارگذاری
15 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 پهنه بندی وضعیت بیابان زایی منطقه خضرآباد- اله آباد دشت یزد با استفاده از مدل IMDPA و با تاکید بر معیارهای آب و خاک دارای ۱۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد پهنه بندی وضعیت بیابان زایی منطقه خضرآباد- اله آباد دشت یزد با استفاده از مدل IMDPA و با تاکید بر معیارهای آب و خاک  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی پهنه بندی وضعیت بیابان زایی منطقه خضرآباد- اله آباد دشت یزد با استفاده از مدل IMDPA و با تاکید بر معیارهای آب و خاک،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن پهنه بندی وضعیت بیابان زایی منطقه خضرآباد- اله آباد دشت یزد با استفاده از مدل IMDPA و با تاکید بر معیارهای آب و خاک :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مرتع و آبخیزداری (منابع طبیعی ایران)

تعداد صفحات :۱۶

بیش از ۸۰ درصد از سطح کشور ایران از آب و هوای خشک و نیمه خشک برخوردار است و به همین دلیل بیشتر در معرض خطر بیابان زایی قرار دارد. اقدامات اجرایی در رابطه با کنترل بیابان زایی باید متکی بر شناخت وضعیت فعلی بیابانی شدن و شدت آن باشد. بدین منظور امتیازدهی به شاخص ها جهت بررسی شدت بیابان زایی منطقه خضرآباد بر اساس مدل IMDPA صورت گرفت. در این تحقیق دو معیار آب و خاک با ۱۰ شاخص جهت مطالعه حساسیت اراضی دشت یزد به بیابانزایی مورد ارزیابی قرار گرفتند. با استفاده از روش فوق هر یک از شاخص های مورد مطالعه در واحدهای کاری مورد بررسی و امتیازدهی قرار گرفت. لایه های اطلاعاتی هر شاخص در محیط نرم افزاری ArcGIS تهیه گردید. پس از آن با تلفیق لایه ها و محاسبه میانگین هندسی معیارها نقشه شدت بیابان زایی منطقه مورد مطالعه به دست آمد. با توجه به دو معیار انتخاب شده، نقشه نهایی بیابان زایی منطقه نشان دهنده شدت متوسط بیابان زایی است. معیار خاک با ارزش عددی ۲.۲۱ در کلاس متوسط و معیار آب با ارزش عددی ۱.۴۶ در کلاس کم و ناچیز قرار گرفتند. در میان شاخص های مورد مطالعه، شاخص عمق خاک بیشترین تاثیر و شاخص های SAR [نسبت به جذب سدیم] و Cl کلر آب کمترین تاثیر را در بیابان زایی منطقه دارند. بر اساس ارزیابی های انجام شده، متوسط هندسی ارزش کمی شدت بیابان زایی برای کل منطقه بر اساس دو معیار مورد بررسی برابر ۱.۷۶ تعیین شده است که بر اساس طبقه بندی کلاس شدت بیابان زایی برای کل منطقه متوسط برآورد شده است.

کلید واژه: معیار، شاخص، بیابان زایی، IMDPA و خضرآباد- اله آباد

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.