ارتباط بین ویژگی های ساختاری جنگل و ابعاد درختان بلوط با عامل های فیزیوگرافی در جنگلهای آرمرده، زاگرس شمالی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 ارتباط بین ویژگی های ساختاری جنگل و ابعاد درختان بلوط با عامل های فیزیوگرافی در جنگلهای آرمرده، زاگرس شمالی دارای ۲۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد ارتباط بین ویژگی های ساختاری جنگل و ابعاد درختان بلوط با عامل های فیزیوگرافی در جنگلهای آرمرده، زاگرس شمالی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی ارتباط بین ویژگی های ساختاری جنگل و ابعاد درختان بلوط با عامل های فیزیوگرافی در جنگلهای آرمرده، زاگرس شمالی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن ارتباط بین ویژگی های ساختاری جنگل و ابعاد درختان بلوط با عامل های فیزیوگرافی در جنگلهای آرمرده، زاگرس شمالی :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : تحقیقات جنگل و صنوبر ایران

تعداد صفحات :۲۴

این پژوهش با هدف بررسی رابطه بین عامل های فیزیوگرافی و برخی از مهمترین ویژگیهای اندازه ای درختان و ساختار جنگل در جنگلهای آرمرده بانه در استان کردستان انجام شد. بدین منظور اثر سه مشخصه شیب (پنج طبقه)، جهت جغرافیایی (چهار جهت اصلی) و ارتفاع از سطح دریا (چهار طبقه) بر ویژگیهای اندازه ای درختان شامل قطر برابر سینه، ارتفاع و مساحت تاج و ویژگیهای ساختاری جنگل در سطح یکان های فیزیوگرافیک شامل تعداد در هکتار، منحنی پراکنش قطری و رویه زمینی بررسی شد. تعداد ۷۷ قطعه نمونه دایره ای ۱۰ آری با روش منظم تصادفی در جنگلهای منطقه مورد بررسی، برداشت و با استفاده از آزمایش فاکتوریل بر پایه طرح کاملا تصادفی، تجزیه و تحلیل شد. ابعاد درختان به طور معنی داری تحت تاثیر عامل های فیزیوگرافی تغییر کردند. به طوری که قطورترین و بلندترین درختان با تاج بزرگ تر در شیب های کم، جهت های شرقی و شمالی و ارتفاع از سطح دریای بالاتر قرار داشتند. تجزیه و تحلیل اثرهای متقابل نشان دهنده اهمیت عامل شیب در بروز بیشتر ویژگیهای اندازه ای درختان بود. الگوهای پراکنش قطری در همه موقعیت های فیزیوگرافیک زنگوله ای شکل نامتقارن، چوله به راست و تعداد کم پایه ها در طبقه های قطری جوان بیانگر ضعف تجدیدحیات گذشته در آنها بود. این منحنی ها در شیب ها و ارتفاع های متوسط و دامنه های شمالی وضعیت مناسب تری را نشان دادند. شاخص های تراکم (تعداد در هکتار و رویه زمینی) نیز در همین مناطق بهترین حالت خود را داشتند. البته دامنه های جنوبی و کم شیب از نظر تعداد درخت در هکتار و رویه زمینی وضعیت نامناسبی داشتند که پیشنهاد می شود در طرح های مدیریتی، با اولویت بیشتری مورد توجه قرار گیرند. این پژوهش نشان داد که تفاوت در ترکیب گونه ای و دخالت های انسانی ناشی از تفاوت های رویشگاهی، منابع اصلی اختلاف ابعاد درختان و ویژگیهای ساختاری جنگل در یکان های فیزیوگرافی هستند.

کلید واژه: پراکنش قطری، ترکیب گونه ای، رویه زمینی، تراکم، ارتفاع کل، پراکنش چوله

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.