عنوان فارسی: انواع علم از منظر علامه طباطبایی و پیامدهای آن در قلمرو اهداف و محتوای برنامه درسی(عنوان عربی: أنواع العلم فی رأی العلامه محمدحسین الطباطبائی و انعکاسات ذلک علی نطاق أهداف و محتویات المنهج الدراسی)
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
عنوان فارسی: انواع علم از منظر علامه طباطبایی و پیامدهای آن در قلمرو اهداف و محتوای برنامه درسی(عنوان عربی: أنواع العلم فی رأی العلامه محمدحسین الطباطبائی و انعکاسات ذلک علی نطاق أهداف و محتویات المنهج الدراسی) دارای ۲۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد عنوان فارسی: انواع علم از منظر علامه طباطبایی و پیامدهای آن در قلمرو اهداف و محتوای برنامه درسی(عنوان عربی: أنواع العلم فی رأی العلامه محمدحسین الطباطبائی و انعکاسات ذلک علی نطاق أهداف و محتویات المنهج الدراسی) کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی عنوان فارسی: انواع علم از منظر علامه طباطبایی و پیامدهای آن در قلمرو اهداف و محتوای برنامه درسی(عنوان عربی: أنواع العلم فی رأی العلامه محمدحسین الطباطبائی و انعکاسات ذلک علی نطاق أهداف و محتویات المنهج الدراسی)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن عنوان فارسی: انواع علم از منظر علامه طباطبایی و پیامدهای آن در قلمرو اهداف و محتوای برنامه درسی(عنوان عربی: أنواع العلم فی رأی العلامه محمدحسین الطباطبائی و انعکاسات ذلک علی نطاق أهداف و محتویات المنهج الدراسی) :
نام کنفرانس، همایش یا نشریه : تربیت اسلامی
تعداد صفحات :۲۷
مشاهده متن هدف از نگارش مقاله حاضر، تبیین دیدگاه تربیتی علامه طباطبایی بر اساس انواع علم می باشد. به منظور دستیابی به هدف مذکور، از رویکرد کیفی و روش توصیفی تحلیلی با مراجعه به منابع دست اول استفاده شده است. این تحقیق نشان می دهد که بر اساس تقسیم بندی علامه از علم حصولی می توان به اهداف و ویژگی های جالب توجهی برای محتوای برنامه درسی دست یافت. این اهداف که عبارتند از پرورش حسی، ذهنی، عقلی، اجتماعی، اخلاقی و ذوقی، دستیابی به انواع علوم مطابق واقع، خودآموزی و تولید علم، استفاده از علوم در حل مسائل زندگی و پرورش خلاقیت، در نهایت به پرورش همه جانبه انسان منجر می شوند. به منظور تحقق اهداف فوق، لازم است محتوای برنامه از ویژگی هایی چون تناسب، توالی، تعادل، تنوع، انطباق، ارتباط و … برخوردار باشند. این نتایج حاکی از آن است که توجه به انواع علم (از دیدگاه علامه طباطبایی) می تواند در تدوین محتوایی غنی برای آموزش دانش آموزان مفید واقع شود.
لطفا برای مشاهده چکیده عربی به متن کامل (PDF) مراجعه فرمایید.
کلید واژه: کلیدواژه فارسی: علامه طباطبایی، انواع علم، علم حصولی، دلالت های تربیتی، تعلیم و تربیت اسلامی، برنامه درسی (کلیدواژه عربی: العلامه محمدحسین الطباطبائی، أنواع العلم، العلم الحصولی، الدلالات التربویه، التعلیم والتربیه الإسلامیه، المنهج الدراسی)
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.