مقاله بررسی و شناسایی ترکیبات اسانس گیاه کافوری (.Camphorosma monspeliaca L) در مراحل مختلف فنولوژیک در رویشگاههای مرتعی اراک، همدان و شهرکرد


در حال بارگذاری
14 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
15 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی و شناسایی ترکیبات اسانس گیاه کافوری (.Camphorosma monspeliaca L) در مراحل مختلف فنولوژیک در رویشگاههای مرتعی اراک، همدان و شهرکرد دارای ۲۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی و شناسایی ترکیبات اسانس گیاه کافوری (.Camphorosma monspeliaca L) در مراحل مختلف فنولوژیک در رویشگاههای مرتعی اراک، همدان و شهرکرد  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی و شناسایی ترکیبات اسانس گیاه کافوری (.Camphorosma monspeliaca L) در مراحل مختلف فنولوژیک در رویشگاههای مرتعی اراک، همدان و شهرکرد،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی و شناسایی ترکیبات اسانس گیاه کافوری (.Camphorosma monspeliaca L) در مراحل مختلف فنولوژیک در رویشگاههای مرتعی اراک، همدان و شهرکرد :

مقاله بررسی و شناسایی ترکیبات اسانس گیاه کافوری (.Camphorosma monspeliaca L) در مراحل مختلف فنولوژیک در رویشگاههای مرتعی اراک، همدان و شهرکرد که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در تابستان ۱۳۸۸ در مرتع از صفحه ۳۰۲ تا ۳۱۶ منتشر شده است.
نام: بررسی و شناسایی ترکیبات اسانس گیاه کافوری (.Camphorosma monspeliaca L) در مراحل مختلف فنولوژیک در رویشگاههای مرتعی اراک، همدان و شهرکرد
این مقاله دارای ۱۵ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله گیاه کافوری
مقاله مراحل فنولوژیک
مقاله گیاهان دارویی
مقاله ترکیبات اسانس

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
پوشش طبیعی گیاهان مراتع ایران به دلیل شدت چرا و بهره برداری بی رویه، دست خوش تغییر شده است. گونه های خوشخوراک مراتع کاهش یافته و گیاهان بدخوراک و سمی افزایش یافته است. اغلب گونه های زیاد شونده، سمی، دارویی یا صنعتی هستند. شناخت ترکیبات موجود در اسانس این گیاهان می تواند در مدیریت استفاده چند منظوره از مراتع راهکاری برای جایگزینی شیوه معشیت یا درآمد اقتصادی برای دامداران باشد. اسانس گیاه کافوری که در این تحقیق مورد آزمایش قرار گرفته است یکی از مواد مورد نیاز در صنعت داروسازی است. این تحقیق به منظور تعیین درصد و شناسایی ترکیبات اسانس گیاه کافوری در سه رویشگاه اصلی آن (اراک، همدان و شهرکرد) در دو مرحله فنولوژیک قبل از گل (مرحله رویشی) و بعد از گل دهی (مرحله زایشی) انجام گرفت. نتایج تحقیق نشان داد که بازده اسانس گیاه در سه منطقه مورد بررسی از ۰۱ تا ۰۲ درصد متغیر است. همچنین در مجموع ۱۱۴ ترکیب شیمیایی در اسانس گیاه کافوری در هر سه منطقه و در هر دو مرحله فنولوژیک رویشی و زایشی شناسایی شد. بیشترین تعداد ترکیب شیمیایی تشخیص داده شده مربوط به منطقه همدان با ۱۰۳ ترکیب در مرحله زایشی و کمترین مربوط به منطقه اراک با ۵۵ ترکیب در مرحله زایشی می باشد و شهرکرد با ۷۸ ترکیب در مرحله زایشی در حد واسط بین این دو منطقه می باشد. از ترکیبات شناسایی شده گیاه ۱۰ ترکیب به طور مشترک در مرحله زایشی در هر سه منطقه بیشترین درصد اسانس را به خود اختصاص داده اند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.