ارزیابی مقاومت به خشکی عملکرد علوفه اکسشنهای گونه Festuca arundinacea با استفاده از شاخصهای مقاومت به خشکی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 ارزیابی مقاومت به خشکی عملکرد علوفه اکسشنهای گونه Festuca arundinacea با استفاده از شاخصهای مقاومت به خشکی دارای ۲۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد ارزیابی مقاومت به خشکی عملکرد علوفه اکسشنهای گونه Festuca arundinacea با استفاده از شاخصهای مقاومت به خشکی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی ارزیابی مقاومت به خشکی عملکرد علوفه اکسشنهای گونه Festuca arundinacea با استفاده از شاخصهای مقاومت به خشکی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن ارزیابی مقاومت به خشکی عملکرد علوفه اکسشنهای گونه Festuca arundinacea با استفاده از شاخصهای مقاومت به خشکی :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : تحقیقات مرتع و بیابان ایران

تعداد صفحات :۲۲

مقاومت به خشکی، عملکرد علوفه ۳۶ اکسشن از گونه Festuca arundinacea در قالب طرح بلوکهای کامل تصادفی با سه تکرار در دو محیط آبی و دیم مورد ارزیابی قرار گرفت. وجود تنوع معنی دار ((p<0.01 در بین دو محیط تنش و بدون تنش و همچنین در بین ژنوتیپ های مورد بررسی برای عملکرد علوفه خشک مشاهده گردید. نتایج بدست آمده از مقایسه میانگین عملکرد علوفه خشک محیط تنش و آبی نشان داد که اکسشنهای ۶ (اصفهان)، ۷ (اصفهان)، ۱۵ (توانکش)، ۲۵ (استرالیا)، ۲۶ (آمریکا) و ۳۱ (استرالیا) برتر بودند. با استفاده از عملکرد علوفه خشک دو محیط آبی و دیم شاخصهای حساسیت به تنش، تحمل به خشکی، بهره وری متوسط، تحمل به تنش، میانگین هارمونیک و میانگین هندسی بهره وری برای ژنوتیپ ها محاسبه شد. البته تنوع معنی دار ( (p<0.01در بین اکسشنها با توجه به تجزیه واریانس شاخصهای مقاومت به خشکی مشاهده شد. مولفه اول و دوم بدست آمده از تجزیه به مولفه های اصلی به ترتیب ۶۱.۵ و ۳۷.۷ درصد از تنوع موجود در بین اکسشنها برای شاخصهای مقاومت به خشکی را توجیه نمودند. شاخصهای بهره وری متوسط، تحمل به تنش، میانگین هارمونیک و میانگین هندسی بهره وری به همراه عملکرد دو محیط تنش و بدون تنش بیشترین سهم را در مولفه اول داشتند. همچنین این چهار شاخص با عملکرد دو محیط تنش و بدون تنش همبستگی مثبت و معنی دار نشان دادند، و بر همین اساس اکسشنهای ۶ (اصفهان)، ۷ (اصفهان)، ۳۱ (استرالیا) و ۲۶ (آمریکا) بیشترین مقاومت به خشکی را نشان دادند. نتایج تجزیه خوشه ای نیز نتایج بدست آمده را تایید نمود.

کلید واژه: Festuca arundinacea، عملکرد علوفه، مقاومت به خشکی، اکسشن

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.