مقاله مطالعه شیوع لینگواتولا سراتا در نشخوارکنندگان کشتار شده در کشتارگاه شهرستان ارومیه


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله مطالعه شیوع لینگواتولا سراتا در نشخوارکنندگان کشتار شده در کشتارگاه شهرستان ارومیه دارای ۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله مطالعه شیوع لینگواتولا سراتا در نشخوارکنندگان کشتار شده در کشتارگاه شهرستان ارومیه  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله مطالعه شیوع لینگواتولا سراتا در نشخوارکنندگان کشتار شده در کشتارگاه شهرستان ارومیه،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله مطالعه شیوع لینگواتولا سراتا در نشخوارکنندگان کشتار شده در کشتارگاه شهرستان ارومیه :

مقاله مطالعه شیوع لینگواتولا سراتا در نشخوارکنندگان کشتار شده در کشتارگاه شهرستان ارومیه که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در ۱۳۸۸ در مجله تحقیقات دامپزشکی (دانشگاه تهران) از صفحه ۳۲۹ تا ۳۳۲ منتشر شده است.
نام: مطالعه شیوع لینگواتولا سراتا در نشخوارکنندگان کشتار شده در کشتارگاه شهرستان ارومیه
این مقاله دارای ۴ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله لینگواتولاسراتا
مقاله نشخوارکنندگان
مقاله نوچه
مقاله ارومیه

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
لینگواتولا سراتا انگلی با گسترش جهانی است که مطالعاتی برای تعیین شیوع آن در ایران صورت گرفته است. در این مطالعه مقطعی، شیوع آلودگی و ارتباط آن با سن و جنس دام ها تعیین گردید. به این منظور کبد و گره های لمفاوی مزانتریک لاشه ۶۲۳ راس گاو، ۷۸۴ راس گاومیش، ۷۸۷ راس گوسفند و ۵۲۷ راس بز طی هفت ماه جمع آوری شد. جستجو و شمارش نوچه ها با له کردن گره های لمفاوی مزانتریک انجام می شد. کبد نیز چرخ شده و در اسید پپسین ۵/۰ درصد انکوبه می گردید. نتایج بیانگر شیوع آلودگی در بین همه دام های نشخوارکننده تحت مطالعه بود. میزان آلودگی در گره های لمفاوی مزانتریک و کبد گوسفند (۷۹/۶۵ درصد و ۲۸/۳۲ درصد) بیشتر از بز (۷۸/۵۹ درصد و ۴۶/۵ درصد) بود. به علاوه، بیشترین و کمترین میزان شیوع آلودگی به ترتیب در گره های لمفاوی بزهای ببیشتر از ۳ سال (۵/۴۷ درصد) و در کبد گاومیش های بیشتر از ۴ سال (۷/۰ درصد) مشاهده گردید. تعداد نوچه های جمع آوری شده از گره های لمفاوی مزانتریک دام ها به طور متوسط ۴۵-۱ عدد بود. میزان شیوع آلودگی با افزایش سن افزایش معنی داری نشان داد (p<0.05). اختلاف معنی داری نیز میان میزان آلودگی در دام های نر و ماده وجود داشت (p<0.05). با توجه به شیوع آلودگی لینگواتولا سراتا در بین دام های نشخوارکننده منطقه امکان بروز لینگواتولوزیس در مردم منطقه به دلیل مصرف خام یا کم پخته کبد دام های آلوده وجود دارد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.