مقاله تصفیه فاضلاب مصنوعی حاوی پروپیلن گلیکول در راکتور لجن فعال با بستر ثابت در مقیاس آزمایشگاهی


در حال بارگذاری
13 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
7 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله تصفیه فاضلاب مصنوعی حاوی پروپیلن گلیکول در راکتور لجن فعال با بستر ثابت در مقیاس آزمایشگاهی دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تصفیه فاضلاب مصنوعی حاوی پروپیلن گلیکول در راکتور لجن فعال با بستر ثابت در مقیاس آزمایشگاهی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تصفیه فاضلاب مصنوعی حاوی پروپیلن گلیکول در راکتور لجن فعال با بستر ثابت در مقیاس آزمایشگاهی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تصفیه فاضلاب مصنوعی حاوی پروپیلن گلیکول در راکتور لجن فعال با بستر ثابت در مقیاس آزمایشگاهی :

مقاله تصفیه فاضلاب مصنوعی حاوی پروپیلن گلیکول در راکتور لجن فعال با بستر ثابت در مقیاس آزمایشگاهی که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در بهار ۱۳۸۹ در آب و فاضلاب از صفحه ۴۹ تا ۵۶ منتشر شده است.
نام: تصفیه فاضلاب مصنوعی حاوی پروپیلن گلیکول در راکتور لجن فعال با بستر ثابت در مقیاس آزمایشگاهی
این مقاله دارای ۸ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله پروپیلن گلیکول
مقاله لجن فعال
مقاله بیوفیلم
مقاله تصفیه فاضلاب

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
پروپیلن گلیکول یک ترکیب آلی است که کاربردهای گسترده ای در صنایع دارد. این ترکیب به آسانی از طریق پساب خروجی صنایع، وارد آبهای سطحی و زیرزمینی و همچنین خاکهای اطراف محل تخلیه می شود و باعث مخاطرات بهداشتی و زیست محیطی زیادی می گردد. هدف از این مطالعه حذف پروپیلن گلیکول از فاضلاب ساختگی در راکتور لجن فعال دارای بستر ثابت بود. راکتور مورد استفاده در این مطالعه شامل یک مخزن مکعبی شکل به حجم کل ۱۶ لیتر و از جنس پلکسی گلاس بود که ۱۲ لیتر آن به عنوان حجم هوادهی در نظر گرفته شد و ۴ لیتر به ته نشینی اختصاص داده شد. همچنین ۲۵ درصد از حجم حوضچه هوادهی به وسیله بستر ثابت برای تشکیل بیوفیلم میکربی، پر شد. در این پژوهش افزایش بار آلی به منظور مشاهده رفتار سیستم طی دو مرحله متوالی و ابتدا از طریق کاهش زمان ماند هیدرولیکی در غلظت ثابت و سپس در مرحله دوم از طریق افزایش غلظت COD ورودی در زمان ماند ثابت مطالعه شد. راندمان حذف COD در زمان های ماند ۸، ۶، ۴ و ۲ ساعت و غلظت COD ورودی ۵۰۰ میلی گرم در لیتر به ترتیب ۹۵۸۶، ۹۵۱۲، ۹۳۹۶ و ۷۹۰۸ درصد بود. در مرحله بعدی و با توجه به نتایج حاصل از مرحله اول، راکتور در زمان ماند ثابت ۶ ساعت و غلظتهای COD معادل ۱۰۰۰، ۱۵۰۰، ۲۰۰۰ و ۲۵۰۰ میلی گرم در لیتر مورد بهره برداری قرار گرفت. راندمان حذف در غلظتهای مذکور به ترتیب ۹۲۹۵، ۸۸۵۴، ۷۵۹۵ و ۳۵۶۹ درصد بود. داده های این تحقیق نشان داد که راکتور لجن فعال دارای بستر ثابت دارای کارایی مطلوبی در حذف پروپیلن گلیکول است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.