مقاله تاثیر مصرف طولانی مدت ال – کارنیتین ال – تارتارات بر متابولیسم چربی هنگام فعالیت هوازی


در حال بارگذاری
11 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
5 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله تاثیر مصرف طولانی مدت ال – کارنیتین ال – تارتارات بر متابولیسم چربی هنگام فعالیت هوازی دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تاثیر مصرف طولانی مدت ال – کارنیتین ال – تارتارات بر متابولیسم چربی هنگام فعالیت هوازی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تاثیر مصرف طولانی مدت ال – کارنیتین ال – تارتارات بر متابولیسم چربی هنگام فعالیت هوازی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تاثیر مصرف طولانی مدت ال – کارنیتین ال – تارتارات بر متابولیسم چربی هنگام فعالیت هوازی :

مقاله تاثیر مصرف طولانی مدت ال – کارنیتین ال – تارتارات بر متابولیسم چربی هنگام فعالیت هوازی که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در بهار ۱۳۸۹ در مجله دانشگاه علوم پزشکی کرمان از صفحه ۱۱۳ تا ۱۲۰ منتشر شده است.
نام: تاثیر مصرف طولانی مدت ال – کارنیتین ال – تارتارات بر متابولیسم چربی هنگام فعالیت هوازی
این مقاله دارای ۸ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله کارنیتین
مقاله اسیدچرب
مقاله تری گلیسرید
مقاله فعالیت هوازی

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
مقدمه: با وجود ۲۰ سال مطالعه، هنوز هیچ مدرک جامعی مبنی بر تاثیر مکمل سازی کارنیتین بر بهبود یا افزایش عملکرد ورزشی در آزمودنی های سالم وجود ندارد. این مطالعه با هدف بررسی تاثیر مکمل سازی طولانی مدت ال – کارنیتین ال – تارتارات بر متابولیسم چربی انجام شد.
روش: ۲۸ دانشجوی پسر غیرورزشکار سالم در قالب دو گروه تجربی و کنترل، به ترتیب روزانه ۳ گرم ال – کارنیتین ال – تارتارات و دارونما (لاکتوز) را برای مدت ۲۱ روز مصرف نمودند. قبل و بعد از این دوره مکمل سازی، آزمودنی های دو گروه پروتکل ارگومتری هوازی یکنواخت استراند را روی چرخ کارسنج به مدت ۲۰ دقیقه اجرا نمودند. بلافاصله پس از اتمام هر آزمون، نمونه گیری خون به منظور اندازه گیری اسیدچرب آزاد و تری گلیسرید و سایر متابولیت ها به عمل آمد. ضربان قلب استراحت و آزمون نیز اندازه گیری شدند. اطلاعات آماری به دست آمده از شرایط پیش و پس آزمون دو گروه در محیط نرم افزار SPSS نسخه ۱۳ با هم مقایسه شدند.
یافته ها: در گروه تجربی، تفاوت معنی داری در میزان متغیرهای اسیدچرب آزاد، تری گلیسرید، ضربان قلب استراحت و ورزش مشاهده نشد. متغیرهای وابسته در گروه کنترل نیز به واسطه مصرف دارونما تغییرات معنی داری نداشتند.
نتیجه گیری: یافته های مطالعه حاضر نشان می دهد که ۳ هفته مکمل سازی ال – کارنیتین ال – تارتارات بر متابولیسم چربی تاثیر نمی گذارد. به عبارت دیگر، مکمل سازی طولانی مدت ال – کارنیتین ال – تارتارات بر مصرف سوبسترا و عملکرد استقامتی در افراد سالم تاثیر نمی گذارد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.