مقاله حذف فلزات سنگین از پسابهای صنعتی به وسیله ضایعات روده گوسفند


در حال بارگذاری
15 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
15 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله حذف فلزات سنگین از پسابهای صنعتی به وسیله ضایعات روده گوسفند دارای ۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله حذف فلزات سنگین از پسابهای صنعتی به وسیله ضایعات روده گوسفند  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله حذف فلزات سنگین از پسابهای صنعتی به وسیله ضایعات روده گوسفند،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله حذف فلزات سنگین از پسابهای صنعتی به وسیله ضایعات روده گوسفند :

مقاله حذف فلزات سنگین از پسابهای صنعتی به وسیله ضایعات روده گوسفند که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در بهار ۱۳۸۹ در آب و فاضلاب از صفحه ۶۳ تا ۶۸ منتشر شده است.
نام: حذف فلزات سنگین از پسابهای صنعتی به وسیله ضایعات روده گوسفند
این مقاله دارای ۶ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله فلزات سنگین
مقاله حذف
مقاله ضایعات روده گوسفند
مقاله پساب صنعتی
مقاله ایزوترم جذب

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
حذف فلزات سنگین از پسابهای صنعتی یکی از مباحث مهم زیست محیطی است. در این مطالعه، روده خشک شده گوسفند به عنوان یک جاذب مناسب و ارزان قیمت به منظور تصفیه و حذف یون های سرب، مس و آهن از محلول آبی و پسابهای صنعتی به کار گرفته شد. برای تعیین فاکتورهای موثر در جذب از سیستم ناپیوسته استفاده شد. همچنین اثر پارامترهای مختلف مانند زمان،pH ، مقدار جاذب و غلظت اولیه فلزات سنگین بر میزان جذب بررسی گردید. مدت زمان لازم برای جذب، دو ساعت بود. بیشترین مقدار جذب در محدودهpH بین ۴ تا ۸ انجام گرفت. ظرفیت جاذب مورد مطالعه برای هر یک از یون های مس، آهن و سرب به ترتیب ۹۷۶، ۱۱۱۹ و ۳۰۱ میلی مول به ازای هر گرم جاذب بود. همچنین روابط مربوط به ایزوترم لانگمیر و فروندلیچ برای جاذب مورد مطالعه، اندازه گیری شد. نتایج تحقیق نشان داد که ایزوترم لانگمیر برای توصیف فرایند جذب مناسب تر بوده و مطابقت بیشتری با داده های تجربی دارد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.