ارائه مدلی پویا جهت پیش بینی نرخ نکول شرکت های لیست شده در بورس ایران (مطالعه موردی: صنعت ساخت محصولات فلزی)


در حال بارگذاری
12 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 ارائه مدلی پویا جهت پیش بینی نرخ نکول شرکت های لیست شده در بورس ایران (مطالعه موردی: صنعت ساخت محصولات فلزی) دارای ۲۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد ارائه مدلی پویا جهت پیش بینی نرخ نکول شرکت های لیست شده در بورس ایران (مطالعه موردی: صنعت ساخت محصولات فلزی)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی ارائه مدلی پویا جهت پیش بینی نرخ نکول شرکت های لیست شده در بورس ایران (مطالعه موردی: صنعت ساخت محصولات فلزی)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن ارائه مدلی پویا جهت پیش بینی نرخ نکول شرکت های لیست شده در بورس ایران (مطالعه موردی: صنعت ساخت محصولات فلزی) :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مهندسی مالی و مدیریت اوراق بهادار (مدیریت پرتفوی)

تعداد صفحات :۲۶

ریسک اعتباری اصلی ترین منبع ریسک برای دارایی های اعتباری است؛ به گونه ایی که بانک ها و سرمایه گذاران اوراق را نسبت به اندازه گیری این ریسک بسیار دقیق نموده است. اهمیت این موضوع و کمبود مطالعات عملی انجام شده در داخل کشور، انگیزه اصلی برای انجام این تحقیق بوده است. در تحقیق پیش رو ۴ شرکت از صنعت ساخت فلزات اساسی طی سال ها ۱۳۸۰ الی ۱۳۹۰ مورد بررسی، و از مدل پویای مرتن به همراه روش نمره دهی Zبه منظور تعیین احتمال های نکول و بررسی رابطه شناوری سهام و نکول شرکت ها استفاده شده است. در این مدل در تعیین ارزش بازار سهام، بر خلاف بسیاری از روش های موجود در این حوزه ارزش سهام مبادله نشده نیز در نظر گرفته شده و نوسان پذیری داده ها به صورت پویا در مدل لحاظ شده است. بعلاوه در استفاده از مدل، فرض نرمال بودن توزیع داده های ارزش بازار دارایی ها مورد سوال قرار گرفته و با یافتن بهترین تابع توزیع قابل برازش به داده ها سعی شده است نتایج را با دقت بالاتری محاسبه نمود.نتایج به دست آمده نشان می دهد که بالاتربودن درصد شناوری سهام یک شرکت در یک صنعت خاص می تواند از عوامل موفقیت آن شرکت در طول زمان محسوب گردد.

کلید واژه: مدل پویای مرتن، نکول شرکت ها، درصد شناوری سهام در بازار، برازش بهترین تابع توزیع

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.