مقاله بررسی عددی و تجربی رفتار مدل های ابرکشسان آمیزه های لاستیکی زیر بارهای کششی و فشاری


در حال بارگذاری
14 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
6 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی عددی و تجربی رفتار مدل های ابرکشسان آمیزه های لاستیکی زیر بارهای کششی و فشاری دارای ۱۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی عددی و تجربی رفتار مدل های ابرکشسان آمیزه های لاستیکی زیر بارهای کششی و فشاری  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی عددی و تجربی رفتار مدل های ابرکشسان آمیزه های لاستیکی زیر بارهای کششی و فشاری،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی عددی و تجربی رفتار مدل های ابرکشسان آمیزه های لاستیکی زیر بارهای کششی و فشاری :

مقاله بررسی عددی و تجربی رفتار مدل های ابرکشسان آمیزه های لاستیکی زیر بارهای کششی و فشاری که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در مهر و آبان ۱۳۸۸ در علوم و تکنولوژی پلیمر (فارسی) از صفحه ۲۷۳ تا ۲۸۴ منتشر شده است.
نام: بررسی عددی و تجربی رفتار مدل های ابرکشسان آمیزه های لاستیکی زیر بارهای کششی و فشاری
این مقاله دارای ۱۲ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله لاستیک
مقاله روش اجزای محدود
مقاله ابرکشسان
مقاله مدل مارلو
مقاله شبکه بندی انطباقی

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
در این کار پژوهشی، کارایی پنج مدل مکانیکی ابرکشسان شامل مدل های چند جمله ای مرتبه دوم، یه او (Yeoh)،‌ آرودا- بویس (Arruda-Boyce)،‌ اگدن (Ogden) سه جمله ای و مارلو (Marlow) بررسی و در پیش بینی رفتار یک آمیزه لاستیکی با فرمول بندی عمومی زیر بارهای کششی و فشاری مورد سنجش عددی قرار گرفته است. بدین منظور، ابتدا آزمون های کششی و فشاری تک محوری روی آمیزه لاستیکی مورد نظر انجام و پارامترهای مدل های یاد شده به کمک برازش غیرخطی معین شده اند. به دنبال آن دو مدل اجزای محدود سه بعدی و دوبعدی متقارن محوری به ترتیب برای شبیه سازی دو آ‍زمون کششی و فشاری ایجاد و همراه با مدل های یادشده تحلیل غیرخطی شده اند. در این مرحله، با محاسبه مقدار خطای ناشی از نوع اجزای انتخابی و نحوه شبکه سازی همراه با استفاده از روش انطباقی شبکه اجزای محدود بهینه به دست آمده است. با رسم نمودارهای محاسباتی نیرو بر حسب تغییر مکان و مقایسه آنها با داده های تجربی کارایی این مدل ها مطالعه شده است. نتایج نشان می دهد، اگرچه تمام مدل ها در مرحله برازش از خود انطباق خوبی با داده های تجربی نشان می دهند، ولی در شرایط رفتار کششی و فشاری میزان انطباق متفاوت است. نتیجه گیری نهایی بدین ترتیب حاصل شد که مدل مکانیکی مارلو بهترین جواب را به دست می دهد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.