مقاله ارتباط قیمت سیگار با میزان مصرف آن طی سال های ۱۳۶۳-۱۳۸۵
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله ارتباط قیمت سیگار با میزان مصرف آن طی سال های ۱۳۶۳-۱۳۸۵ دارای ۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله ارتباط قیمت سیگار با میزان مصرف آن طی سال های ۱۳۶۳-۱۳۸۵ کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله ارتباط قیمت سیگار با میزان مصرف آن طی سال های ۱۳۶۳-۱۳۸۵،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله ارتباط قیمت سیگار با میزان مصرف آن طی سال های ۱۳۶۳-۱۳۸۵ :
مقاله ارتباط قیمت سیگار با میزان مصرف آن طی سال های ۱۳۶۳-۱۳۸۵ که چکیدهی آن در زیر آورده شده است، در زمستان ۱۳۸۸ در مدیریت سلامت از صفحه ۳۱ تا ۳۶ منتشر شده است.
نام: ارتباط قیمت سیگار با میزان مصرف آن طی سال های ۱۳۶۳-۱۳۸۵
این مقاله دارای ۶ صفحه میباشد، که برای تهیهی آن میتوانید بر روی گزینهی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله مصرف سیگار
مقاله قیمت سیگار
مقاله بیکاری
مقاله سواد
مقاله درآمد خانوار
چکیده و خلاصهای از مقاله:
مقدمه: مصرف سیگار در جهان علی رغم تبلیغات گسترده برای نابهنجار بودن آن به صورت یک واقعیت اجباری پذیرفته شده و سود سرشار و مالیات زیادی از آن به دست می آید. تقاضای سیگار در عین برخورداری از ثبات نسبی، متاثر از قیمت آن است. نوسانات قیمت یکی از عوامل موثر بر تقاضای سیگار می باشد و رابطه عکس میان ارزش واقعی انعطاف و نوسانات قیمت و سن وجود دارد. هدف پژوهش حاضر بررسی تغییرات قیمت سیگار روی میزان مصرف آن در ایران بود.
روش بررسی: پژوهش حاضر از نوع توصیفی – تحلیلی ست و به صورت سری زمانی ارتباط میزان مصرف سیگار با تغییرات قیمت آن طی سال های ۶۳-۸۵ و همچنین متغیرهایی چون درآمد خانوار شهری، نرخ کلان شهری، نرخ بیکاری، نرخ باسوادی را مورد بررسی قرار می دهد. جامعه پژوهش افرادی هستند که از سراسر ایران به صورت آمارگیری های پیوسته تهیه شده است. وجود همبستگی بین مشاهدات یک متغیر تصادفی طی زمان مفروض است. برای تحلیل داده ها از روش هم انباشتگی برای بررسی مانایی (آزمون DF یا ADF) و آزمون هم انباشتگی دوربین – واتسون و برای آزمون مدل از روش OLS استفاده شده است.
یافته ها: آزمون ADF در سطح معنی داری ۵ درصد و ۱۰ درصد متغیرهای تعداد نخ سیگار، نرخ باسوادی و باقیمانده های مدل مانا هستند و متغیرهای قیمت سیگار، نرخ بیکاری و درآمد خانوار نامانا می باشند.
نتیجه گیری: قدر مطلق کشش قیمتی کالای سیگار کمتر از یک بوده و سیگار کالایی کم کشش است. افزایش نرخ باسوادی بر کاهش مصرف سیگار موثر بوده و درآمد زیاد به معنی استفاده بیشتر از دخانیات نمی باشد. متغیر بیکاری بر میزان مصرف سیگار موثر است.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.