بررسی اثر منابع کربنی و نیتروژنی بر روی رشد و تولید روغن تک یاخته ای توسط قارچ Cunninghahamella echinulata


در حال بارگذاری
16 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی اثر منابع کربنی و نیتروژنی بر روی رشد و تولید روغن تک یاخته ای توسط قارچ Cunninghahamella echinulata دارای ۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی اثر منابع کربنی و نیتروژنی بر روی رشد و تولید روغن تک یاخته ای توسط قارچ Cunninghahamella echinulata  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی اثر منابع کربنی و نیتروژنی بر روی رشد و تولید روغن تک یاخته ای توسط قارچ Cunninghahamella echinulata،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی اثر منابع کربنی و نیتروژنی بر روی رشد و تولید روغن تک یاخته ای توسط قارچ Cunninghahamella echinulata :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : زیست فناوری میکروبی

تعداد صفحات :۹

زمینه و هدف: در میان قارچ های تولید کننده روغن، قارچ Cunninghamella echinulata به علت تولید مقادیر بیشتر روغن تک یاخته ای و اسید چرب گاما لینولنیک اسید به تازگی مورد توجه ویژه ای قرار گرفته است. هدف اصلی این تحقیق، بهینه سازی شرایط کشت برای تولید توده زیستی، روغن تک یاخته ای و گاما لینولنیک اسید توسط قارچ C. echinulata در تخمیر غوطه وری بود.روش بررسی: تاثیر مقادیر مختلف منبع کربنی (گلوکز) و منبع نیتروژنی (پودر سویای بدون چربی) بر روی تولید توده زیستی، روغن و گاما لینولنیک اسید از قارچC. echinulata با استفاده از روش آماری سطح پاسخ مورد بررسی قرار گرفت. منابع کربنی و نیتروژنی طی تخمیر غوطه وری در ۵ سطح در نظر گرفته شد و از طرح مرکب مرکزی با ۱۳ آزمایش استفاده شد.یافته ها: بیشترین مقدار تولید روغن در غلظت گلوکز و پودر سویا به ترتیب ۶۰ و ۴.۳۱ گرم بر لیتر به مقدار %۲۵ و بیشترین میزان تولید توده زیستی در غلظت گلوکز و پودر سویا به ترتیب ۸۰ و ۲۰ گرم بر لیتر به مقدار %۲.۵۳ بدست آمد. بیشترین میزان گاما لینولنیک اسید در غلظت گلوکز و پودر سویا به ترتیب ۳۱.۷۲ و ۱۳.۵ گرم بر لیتر به میزان %۶.۵ بدست آمد.نتیجه گیری: شرایط بهینه برای تجمع روغن در قارچ C. echinulata، محدود کردن میزان منبع نیتروژنی و افزایش منبع کربنی می باشد. روند افزایش توده زیستی و تولید روغن نشان داد که هنگامی رشد متوقف می شود، تولید روغن افزایش قابل توجه ای می یابد و در شرایطی که روند تخریبی توده زیستی شروع می شود، تجمع روغن نیز کاهش می یابد.

کلید واژه: Cuuninghamella echinulata، توده زیستی، روغن تک یاخته ای، گاما لینولنیک اسید

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.