مقاله به کارگیری مدل رگرسیون لجستیک در بررسی عوامل موثر بر حاملگی ناخواسته


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله به کارگیری مدل رگرسیون لجستیک در بررسی عوامل موثر بر حاملگی ناخواسته دارای ۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله به کارگیری مدل رگرسیون لجستیک در بررسی عوامل موثر بر حاملگی ناخواسته  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله به کارگیری مدل رگرسیون لجستیک در بررسی عوامل موثر بر حاملگی ناخواسته،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله به کارگیری مدل رگرسیون لجستیک در بررسی عوامل موثر بر حاملگی ناخواسته :

مقاله به کارگیری مدل رگرسیون لجستیک در بررسی عوامل موثر بر حاملگی ناخواسته که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در بهار ۱۳۸۹ در مجله دانشگاه علوم پزشکی قم از صفحه ۳۲ تا ۳۶ منتشر شده است.
نام: به کارگیری مدل رگرسیون لجستیک در بررسی عوامل موثر بر حاملگی ناخواسته
این مقاله دارای ۵ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله حاملگی ناخواسته
مقاله پیشگیری از آبستنی
مقاله مدل رگرسیون لجستیک
مقاله اردبیل
مقاله ایران

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
زمینه و هدف: حاملگی ناخواسته یکی از مشکلات مهم جامعه می باشد که می تواند سلامت مادر و کودک را به خطر اندازد و هزینه های زیادی را بر سیستم بهداشت و درمان تحمیل نماید. طبق تحقیقات صورت گرفته، بیش از یک سوم حاملگی ها در دنیا ناخواسته هستند که %۹۵ از آنها در کشورهای در حال توسعه اتفاق می افتد. این مطالعه با هدف تعیین عوامل موثر بر شیوع حاملگی ناخواسته در شهر اردبیل صورت گرفت.
روش بررسی: این پژوهش به صورت مقطعی بر روی ۳۲۸ نفر از زنان مراجعه کننده به مراکز بهداشتی – درمانی شهر اردبیل انجام شد. اطلاعات با مصاحبه رو در رو با زنان مراجعه کننده اخذ و داده ها در قالب روش های آمار توصیفی – تحلیلی و روش رگرسیون لجستیک تجزیه و تحلیل شدند.
یافته ها: میانگین سنی کل زنان
۲۸۲±۶۷ سال و اکثریت آنان (%۵۵۳) در گروه سنی، ۳۰-۲۰ سال قرار داشتند. %۴۵۳ زنان خانه دار و اکثریت همسران آنها (%۵۳۷) کارگر بودند. میانگین تعداد فرزندان ۱۶±۱۵ فرزند بود. از ۳۲۸ زن مورد بررسی در ۱۹۹ نفر (%۶۰۷) حاملگی ناخواسته گزارش گردید که از بین آنها %۷۰۷ ناخواسته هر دو زوج بود. اکثریت زنان (%۳۵۶) از قرص ترکیبی برای پیشگیری استفاده می کردند. بر اساس مدل رگرسیونی لجستیک از بین کل متغیرهای تاثیرگذار، سن شوهر، تعداد حاملگی، تعداد زایمان، تعداد سقط، استفاده از روش خاص پیشگیری، روش پیشگیری فعلی بر شیوع بارداری ناخواسته تاثیر داشت.
نتیجه گیری: با توجه به شیوع بالای حاملگی ناخواسته در اردبیل نسبت به سایر مناطق، ضروری به نظر می رسد که سیاستگذاران در زمینه سوادآموزی، سن مناسب بارداری، مشاوره و آموزش در خصوص استفاده صحیح از روش های پیشگیری، اهمیت آموزش مردان بر مشارکت در برنامه های تنظیم خانواده و ارتقای کیفی خدمات تنظیم خانواده، سیاست های مناسب تری را اتخاذ نمایند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.