ارزیابی ارگونومیک خطر ابتلا به اختلالات اسکلتی – عضلانی ناشی از جابجایی بیمار در پرسنل پرستاری به روش PTAI


در حال بارگذاری
17 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 ارزیابی ارگونومیک خطر ابتلا به اختلالات اسکلتی – عضلانی ناشی از جابجایی بیمار در پرسنل پرستاری به روش PTAI دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد ارزیابی ارگونومیک خطر ابتلا به اختلالات اسکلتی – عضلانی ناشی از جابجایی بیمار در پرسنل پرستاری به روش PTAI  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی ارزیابی ارگونومیک خطر ابتلا به اختلالات اسکلتی – عضلانی ناشی از جابجایی بیمار در پرسنل پرستاری به روش PTAI،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن ارزیابی ارگونومیک خطر ابتلا به اختلالات اسکلتی – عضلانی ناشی از جابجایی بیمار در پرسنل پرستاری به روش PTAI :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : نشریه پرستاری ایران

تعداد صفحات :۱۲

زمینه و هدف: پرسنل پرستاری همواره در خطر اختلالات اسکلتی – عضلانی مرتبط با کار قرار دارند و حمل و جابجایی بیمار عامل خطر اصلی در بروز این اختلالات می باشد. این مطالعه با هدف ارزیابی خطر ابتلا به اختلالات اسکلتی – عضلانی ناشی از جابجایی بیمار در پرسنل پرستاری بیمارستان های وابسته به دانشگاه علوم پزشکی شیراز انجام شده است.روش بررسی: در این مطالعه توصیفی مقطعی ۴۰۰ پرستار شاغل در ۷۵ بخش از ۱۱ بیمارستان وابسته به دانشگاه علوم پزشکی شیراز که بطور تصادفی انتخاب شده بودند، مورد بررسی قرار گرفتند. داده ها با استفاده از پرسشنامه های ویژگی های دموگرافیک، نوردیک و چک لیست ارزیابی انتقال بیمار (PTAI) گردآوری شدند. تجزیه و تحلیل داده ها با استفاده از نرم افزار SPSS نسخه ۱۶ انجام گرفت. برای بررسی اختلاف شیوع اختلالات اسکلتی – عضلانی در سطوح مختلف شاخص ارزیابی انتقال بیمار (PTAI) از «آزمون کای دو» استفاده شد. نسبت شانس ابتلا به اختلالات نیز برای سطوح مختلف شاخص مربوطه محاسبه شد.یافته ها: میانگین سن و سابقه کار افراد مورد مطالعه به ترتیب برابر با ۳۰.۷۸±۶.۴۴ و ۶.۹۲±۵.۷۵ سال و میزان شیوع اختلالات اسکلتی – عضلانی %۸۸.۲ بدست آمد. نتایج ارزیابی خطر اختلالات اسکلتی – عضلانی به روش PTAI نشان داد که ۴% از کل افراد در سطح خطر ۱، %۸.۵ در سطح خطر ۲ و %۸۷.۵ در سطح ۳ شاخص PTAI قرار دارند. نتایج نشان داد که وقوع علائم این اختلالات در پرسنل پرستاری مورد مطالعه با شاخص PTAI دارای ارتباط معنی دار است (p<0.001).نتیجه گیری کلی: با توجه به یافته های مطالعه، روش ارزیابی PTAI می تواند به عنوان شیوه ای مفید جهت تشخیص و ارزیابی خطر اختلالات اسکلتی – عضلانی ناشی از جابجایی بیمار در پرسنل پرستاری مدنظر قرار گیرد.

کلید واژه: اختلالات اسکلتی، عضلانی، شاخص PTAI، پرسنل پرستاری، جابجایی بیمار

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.