ارزیابی ریسک کادمیوم ناشی از مصرف ماهی شیربت (Barbus grypus) رودخانه اروند


در حال بارگذاری
14 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
5 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 ارزیابی ریسک کادمیوم ناشی از مصرف ماهی شیربت (Barbus grypus) رودخانه اروند دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد ارزیابی ریسک کادمیوم ناشی از مصرف ماهی شیربت (Barbus grypus) رودخانه اروند  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی ارزیابی ریسک کادمیوم ناشی از مصرف ماهی شیربت (Barbus grypus) رودخانه اروند،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن ارزیابی ریسک کادمیوم ناشی از مصرف ماهی شیربت (Barbus grypus) رودخانه اروند :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : اکوبیولوژی تالاب (تالاب)

تعداد صفحات :۱۰

کادمیوم یکی از سمی ترین عناصر سنگین است که عمدتا از طریق مصرف غذاهای دریایی آلوده به کادمیوم وارد بدن انسان می شود. در پژوهش حاضر، ضمن اندازه گیری غلظت کادمیوم با دستگاه جذب اتمی در نمونه های عضله ماهی شیربت (Barbus grypus) رودخانه اروند، ریسک ناشی از مصرف این ماهی برای انسان نیز مورد ارزیابی قرار گرفت. ۳۰ عدد ماهی از ۶ ایستگاه در اوزان بازاری از رودخانه اروند در استان خوزستان بصورت تصادفی انتخاب و غلظت کادمیوم در آنها اندازه گیری شد. میانگین غلظت کادمیوم در عضله ماهی شیربت ۰.۸۵ میکروگرم بر گرم وزن تر (۲.۹۴ میکروگرم بر گرم وزن خشک) بود که این میزان پایینتر از حد استاندارد تعیین شده توسط سازمان های معتبر جهانی مانند FAO و WHO می باشد. نتایج نشان داد شاخص ریسک (HQ) کمتر از ۱ (۰.۳۶) بود که بر این اساس مصرف ماهی شیربت این منطقه خطر حادی برای مصرف کنندگان از نظر میزان کادمیوم در پی نخواهد داشت و برای حفظ سلامتی، میزان مجاز مصرف آن ۸۲ گرم در روز توصیه می شود.

کلید واژه: ارزیابی ریسک، کادمیوم، ماهی شیربت (Barbus grypus)، اروندرود

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.