ارزیابی عوامل درونی تاثیرگذار در آسیب پذیری ساختمان های شهری در برابر زلزله با استفاده از GIS (نمونه موردی:بافت قدیم شهر خوی)


در حال بارگذاری
15 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
13 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 ارزیابی عوامل درونی تاثیرگذار در آسیب پذیری ساختمان های شهری در برابر زلزله با استفاده از GIS (نمونه موردی:بافت قدیم شهر خوی) دارای ۳۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد ارزیابی عوامل درونی تاثیرگذار در آسیب پذیری ساختمان های شهری در برابر زلزله با استفاده از GIS (نمونه موردی:بافت قدیم شهر خوی)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی ارزیابی عوامل درونی تاثیرگذار در آسیب پذیری ساختمان های شهری در برابر زلزله با استفاده از GIS (نمونه موردی:بافت قدیم شهر خوی)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن ارزیابی عوامل درونی تاثیرگذار در آسیب پذیری ساختمان های شهری در برابر زلزله با استفاده از GIS (نمونه موردی:بافت قدیم شهر خوی) :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : آمایش محیط

تعداد صفحات :۳۴

بافت قدیم شهر خوی منطبق بر هسته های تاریخی و مرکزی شهر است. وجود عناصر شهری بازار سنتی، مسجد جامع و … از مهم ترین عوامل هویت بخش تاریخی و فرهنگی این منطقه می باشد. امروزه این بافت تاریخی با مشکلات کلانی چون استفاده از مصالح بنایی نا مقاوم، عدم امکان نفوذپذیری به داخل بافت ارگانیک، بدنه های فرسوده و کیفیت ضعیف ابنیه، ریزدانگی و … مواجه است. با توجه به زلزله های شهرهایی چون بم نشان می دهد که تلفات انسانی و آسیب های کالبدی در بافت های قدیم بیش تر از سایر مناطق شهری است. لذا پهنه بندی آسیب پذیری این ناحیه از شهر، باعث شناسایی نیازها و اقدام برای تامین آن ها پیش از وقوع سانحه خواهد شد، در این پژوهش بافت قدیم شهر خوی (ناحیه ۱) را از نظر عوامل درونی تاثیرگذار در آسیب پذیری مساکن شهری در برابر زلزله با توجه به شاخص هایی چون نوع مصالح، قدمت ساختمان، عمر ساختمان، تعداد طبقات، نوع کاربری، سطح اشغال بنا، مساحت قطعات، وضعیت قرارگیری ساختمان در بلوک، تعداد همسایگی قطعات، نوع خاک، شیب و شکل قطعه با روش AHP در محیط Arc/GIS مورد بررسی قرار داده است. نتایج نشان می دهد که ۰.۳۹ درصد از ساختمان ها دارای آسیب پذیری خیلی زیاد، ۱۹.۶۶ درصد دارای آسیب پذیری زیاد، ۷۳.۳۳ درصد دارای آسیب پذیری متوسط و ۶.۶۱ درصد دارای آسیب پذیری کم تری می باشند.

کلید واژه: آسیب پذیری، بافت قدیم، ساختمان شهری، زلزله، خوی

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.