مقاله مقایسه دو روش کورتاژ و آسپیراسیون با واکیوم دستی در درمان سقط ناقص
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله مقایسه دو روش کورتاژ و آسپیراسیون با واکیوم دستی در درمان سقط ناقص دارای ۱۱ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله مقایسه دو روش کورتاژ و آسپیراسیون با واکیوم دستی در درمان سقط ناقص کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله مقایسه دو روش کورتاژ و آسپیراسیون با واکیوم دستی در درمان سقط ناقص،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله مقایسه دو روش کورتاژ و آسپیراسیون با واکیوم دستی در درمان سقط ناقص :
مقاله مقایسه دو روش کورتاژ و آسپیراسیون با واکیوم دستی در درمان سقط ناقص که چکیدهی آن در زیر آورده شده است، در بهمن ۱۳۸۸ در مجله دانشکده پزشکی اصفهان از صفحه ۷۵۳ تا ۷۶۱ منتشر شده است.
نام: مقایسه دو روش کورتاژ و آسپیراسیون با واکیوم دستی در درمان سقط ناقص
این مقاله دارای ۹ صفحه میباشد، که برای تهیهی آن میتوانید بر روی گزینهی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله آسپیراسیون با واکیوم دستی (MVA)
مقاله کورتاژ
مقاله سقط
مقاله حاملگی
چکیده و خلاصهای از مقاله:
مقدمه: سالانه حدود ۲۰ درصد از بارداری ها منجر به سقط ناکامل می شود که با توجه به سن حاملگی نیاز به درمان دارویی و یا جراحی دارد. یکی از روش های جدید درمان سقط ناکامل روش آسپیراسیون بقایای حاملگی با استفاده از واکیوم دستی (MVA: Manual Vacuum Aspiration) است که در کشورهای مختلف جایگاه خود را در درمان سقط ناقص به دست آورده است. از آن جایی که این روش در ایران هنوز رایج نیست، این مطالعه به مقایسه مزایای این روش نسبت به روش جراحی کورتاژ معمولی در بیماران مبتلا به سقط ناقص پرداخت.
روش ها: در یک کارآزمایی بالینی، خانم هایی که به دلیل سقط ناکامل به یکی از دو بیمارستان آموزشی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان (بیمارستان الزهرا (س) و بیمارستان شهید بهشتی) مراجعه کرده بودند، با تخصیص تصادفی در یکی از دو گروه MVA و کورتاژ معمولی جای گرفتند و پس از کسب رضایت یکی از دو روش درمان سقط برای آن ها انجام شد. سپس حین عمل، یک ساعت بعد، موقع ترخیص، یک و سه هفته بعد از عمل تحت پی گیری قرار گرفتند و میزان درد، خونریزی و رضایت بیمار و علایم حیاتی به عنوان پیامد در هر یک از ویزیت ها برای بیمار ثبت شد.
یافته ها: مقایسه میزان درد در حین عمل و یک ساعت بعد از عمل بین دو گروه نشان داد که میزان درد در گروه MVA در حین عمل (P<0.001)، یک ساعت بعد از عمل (P=0.002) کمتر از گروه کورتاژ معمولی بود. خونریزی نیز به طور معنی داری در گروه MVA کمتر بود (P=0.001) و مدت عمل نیز در روش MVA کمتر از کورتاژ معمولی بود (P=0.001).
نتیجه گیری: یافته های تحقیق نشان داد که روش MVA برای سقط های ناقص نسبت به کورتاژ معمولی روش بر تری است؛ چرا که علاوه بر کمتر بودن زمان انجام عمل و درد در بیماران و کمتر بودن میزان خونریزی، رضایتمندی بیشتر بیماران را پس از عمل به دنبال دارد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.