اثر سطوح مختلف آفلاتوکسین B


در حال بارگذاری
15 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 اثر سطوح مختلف آفلاتوکسین B دارای ۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد اثر سطوح مختلف آفلاتوکسین B  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی اثر سطوح مختلف آفلاتوکسین B،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن اثر سطوح مختلف آفلاتوکسین B :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : میکروبیولوژی دامپزشکی (پژوهشنامه دامپزشکی گرمسار)

تعداد صفحات :۹

در این تحقیق تعداد ۱۲۰ قطعه جوجه گوشتی سویه راس ۳۰۸ در قالب طرح کاملا تصادفی، با ۳ تیمار، ۴ تکرار و ۱۰ قطعه جوجه در هر واحد آزمایشی به مدت ۳۵ روز روی بستر پرورش داده شدند. تیمارهای آزمایشی عبارت بودند از؛ ۱) تیمار کنترل (جیره فاقد آفلاتوکسین B1)، ۲) جیره حاوی ۲۵۰ ppb آفلاتوکسین B1، ۳) جیره حاوی ۵۰۰ ppb آفلاتوکسین .B1 کمترین میزان طول ایلئوم و روده متعلق به جوجه های دریافت کننده سطح ۵۰۰ ppb آفلاتوکسین به تنهایی بود. پس از اخذ نمونه خون، غلظت فراسنجه های خونی از جمله مجموع پروتئین تام سرم، آلبومین، بیلی روبین، گلوکز، اسید اوریک، کلسیم و فسفر و آنزیم های کبدی AST،ALT ،g-GT اندازه گیری گردید. آزمایش عیار سنجی علیه بیماری های نیوکاسل و آنفلوآنزا در دو مرحله (۲۵ و ۳۴ روزگی) انجام پذیرفت. در سن ۲۵ روزگی و قبل از تجویز واکسن دوگانه نیوکاسل-آنفلوآنزا از تعداد ۲ قطعه جوجه در هر گروه، نمونه خون اخذ شد. همچنین عیار پادتن ضد ویروس نیوکاسل و آنفلوآنزا به روش آزمایش HI در آن ها تعیین گردید. بعلاوه در سن ۳۴ روزگی از جوجه های مرحله اول خون گیری به عمل آمد و عیار پادتن بیماری های مذکور مجددا اندازه گیری شد. در این مطالعه تغییر معنی داری در سطوح کلسیم، فسفر، آلبومین و پروتئین تام سرمی خون جوجه های گوشتی مصرف کننده جیره های مختلف آزمایشی، در مقایسه با طیور دریافت کننده جیره پایه وجود نداشت. با افزایش سطوح آفلاتوکسینB1 از ۲۵۰ به ۵۰۰ ppb در جیره غذایی طیور، سطوح گلوکز، بیلی روبین تام و AST افزایش، و در مقابل سطح بیلی روبین مستقیم، نسبت به تیمار حاوی جیره پایه بصورت معنی داری کاهش یافت. عیار HI علیه بیماری نیوکاسل و آنفلوآنزا در مرحله دوم (۳۴ روزگی) کاهش معنی داری را نسبت به تیمار پایه نشان داد. آفلاتوکسین سبب تغییر در فرآسنجه های خونی، اختلالات کبدی و کلیوی و کاهش قدرت سیستم ایمنی جوجه های گوشتی در برابر بیماری های نیوکاسل و آنفلوآنزا می گردد. این مطالعه به منظور بررسی اثرات سمی آفلاتوکسین بر سیستم ایمنی و فرآسنجه های خونی جوجه های گوشتی انجام گردید.

کلید واژه: آفلاتوکسین، فراسنجه های خونی، سیستم ایمنی، جوجه گوشتی

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.